PUNTS DE LLIBRE PER A IMPRIMIR




Regalar un llibre sempre és una bona opció (tot i que no cal esperar-se a Sant Jordi per fer-ho) però si a més a més l'acompanyes d'un detall handmade, quedarà clar que aquest regal te l'has volgut currar ;)






Per aquesta entrada se me n'ha anat una mica la bola, ja ho veieu... No us porto un sol full de descarregables, sinó tres!  Amb 3 punts de llibre cadascuna, així que teniu punts de llibre per a triar i remenar.

La #1 té tons més blaus, la #2 és més groguenca i la #3 amb roses, aquí sota les podeu veure.





D E S C A R R E G A    A Q U Í




Després d'imprimir les que més us agradin, les retalleu i seguiu aquests passos:

1. Doblega els triangles cap al centre del quadrat, mantenint l'angle recte. Podeu ajudar-vos d'una regla per a fer-ho més recte.




2. Doblega l'altre extrem cap al centre (com veus a la imatge), de manera que quedi un quadrat, posa-hi cola i enganxa-ho. Al final et quedarà un quadrat estampat a doble cara i dos triangles, oi? Vas bé!



3. Ara toca enganxar el triangle, sí, NOMÉS UN! El que no té el text va a sota i aquest NO porta cola, el que té el text "T'has quedat aquí" li posem pega i l'enganxem a sobre de l'altre triangle, un a sobre de l'altre.



I llestos, Ja els tinc preparats per repartir!




Quan acabeu de llegir, col·loqueu el punt de llibre a la cantonada superior.




D E S C A R R E G A    A Q U Í




L'estampat dels punts de llibres no és pas original meu, es troba dins el pack que podeu aconseguir aquí, junt amb un centenar de recursos més!


Us desitjo una feliç diada per avançat, que gaudiu d'aquest dia tan bonic de casa nostra!



Espero que us hagi agradat i que SOBRETOT us faci servei, o sigui que a imprimir i compartir (aquí sota teniu els botonets) que és gratis! ;)






Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars