RECURSOS GRÀFICS GRATUÏTS



Avui vinc a compartir-vos una font de recursos de disseny que mmmmm'encanta (!!) per a que vosaltres també pugueu fer els vostres dissenys com el d'aquí dalt, som-hi!


Hi ha diferents webs amb recursos gràfics d'ús lliure però avui us voldria recomanar Creative Market. Aquest web té un arxiu enorme de diferents tipus de documents: plantilles, tipografies, imatges vectorials, fotografies,... La majoria són per a comprar, d'aquí que es digui Market... clar! Però tenim la sort que cada setmana fan una selecció de 6 dels seus productes i te'ls pots descarregar gratuïtament, com un regal. Hi haurà setmanes que no us interessarà res però d'altres que ho voldreu tot, va com va!



La setmana passada hi havia el patró de les flors que veieu a dalt, no són pas meves, són de la dissenyadora Marusha, de fet si entreu a la seva pàgina veureu que aquesta setmana les flors ja tornen a estar a la venta i no pas en descàrrega gratuïta, caldrà estar ben pendents.

Quan trobeu alguna imatge vectorial que us agradi, (a vegades també les teniu en format .jpg) podeu descarregar-ho i descomprimir l'arxiu on us vagi tot el pack.

En aquest cas he fet servir l'Illustrator per a seleccionar les imatges i crear la làmina però també podeu fer servir l'Inkscape (programari lliure). En un editor de text, com el Word o el Pages no us aniran bé si són imatges vectorials, si són imatges que acaben en .jpg podreu fer-ho des d'aquests programes com ho feu normalment, insertant la imatge des de la carpeta on ho hagueu guardat.

Jo de moment us comparteixo aquesta que he fet del grup Delafé y las Flores Azules i si us llenceu a provar de fer les vostres làmines no dubteu a fer-m'ho saber!


Al descarregable la làmina està lleugerament modificada, perdoneu la confusió!






Que gaudiu molt d'aquest dilluns de Mona!







Comentaris

  1. MOltes gràcies pel recurs, aquestes coses sempre va bé saber-les! Una abraçada i bona mona

    ResponElimina
  2. Sí! Hi ha grans descobriments per a fer! ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars