ARRIBEN ELS TALLERS

 Ja som al novembre! 
Novembre arriba ben carregat de bones i grans notícies i una d'elles és que enceto de nou un curs de tallers.L'entrada de les  5 maneres de fer una llibreta va tenir molt èxit i jo des de sempre, des de petita podria dir, que sóc molt fan de comprar-me'n: de grans, de petites, per a dibuixar, per a fer llistes,... 
I quan vaig aprendre a fer-me les meves pròpies ja va ser la bomba!

Així que començar per un taller per aprendre a fer llibretes era un molt bon entrant i dissabte va ser el nostre gran moment.Vam fer aquestes 3 llibretes aprofitant tan sols, dos papers de scrap i alguns folis. Materials senzills i recursos pràctics per a fer unes llibretes la mar de mones i pràctiques ja que eren petitetes, d'aquelles que et caben a la bossa.Però aquest només ha estat el primer dels molts tallers que tinc pensats de fer, el següent i que em fa especial il·lusió és el que faré al C.C Espai Gironès de Salt.

Mai abans he anat cap aquelles terres a fer cap taller així que les que viviu per allà dalt podem tenir l'ocasió de trobar-nos. Tot i així, he de dir que el taller va encarat a nens i nenes però podeu passar-hi igualment!


Serà el proper 20 de novembre de  17.30 a  18.45h i el 21 de novembre de 19.15 a 20.30h.


Però aquest no serà l'únic així que si us interessa esteu pendents que aniran arribant les notícies.

Molt bon inici de setmana!

Comentaris

  1. Que wai! Dons intentaré passar-me el diss per allà que jo sóc de Girona!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars