RODA DE LES EMOCIONS

 
Una de les seccions del Blog per aquesta nova temporada és "Amb nens" i què millor que encetar-la amb una activitat que parli de les emocions.

A l'escola on treballo tinc una complementària que m'encanta: Emocions. 
M'encanta. M'encanta escoltar com s'intenten expressar, com busquen les paraules, com intenten trobar la raó de per què estan així,... I sovint, quan explico que faig aquesta sessió la gent em diu: 
 - Ala! Això no ens ho feien a nosaltres!

 
Parlar de les emocions, sentir-les i sobretot reconèixer-les i poder-nos autoregular, personalment crec que ens enriqueix i que són tot d'estratègies que ens ajudaran al llarg de tota la vida.


 
Cada nova sessió la inaugurem explicant-nos com estem, jo inclosa, i faig servir diferents dinàmiques i materials i l'altre dia vaig caure en fer una roda de les emocions per a què cada infant faci moure la fletxa i obrim la conversa sobre com està, per què,...


Podeu descarregar-vos la versió per a nena i la de nen.


 


Construir-la és molt senzill, poden ajudar-vos els nens/es!

Agafa una cartolina, dibuixa-hi una fletxa i retalla-la.Punxa la fletxa i la roda amb un punxó i posa-hi un brad (un enquadernador). 

 

 

Ja ho tens!

També podeu descarregar-vos la versió en blanc i negra per a que ho decorin ells, jo he fet servir els colors del conte de "El monstre de colors" de l'Anna Llenas.Aprofito per deixar-vos una entrada de la Nati Bergadà on us recomana 35 contes per a treballar les emocions.Molt bona setmana!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars