PROJECT LIFE | EXPLOTANT RECURSOS I IDEES

Fa dies que no us actualitzo el Project Life.

Us he de confessar que ara fa unes setmanes que el tinc una mica abandonat, just ahir començava a posar fil a l'agulla amb els primers dies de maig així que ja veieu que l'he tingut aturat uns quants dies però avui volia ensenyar-vos algunes de les darreres pàgines que m'agraden més.






Aquesta m'agrada perquè va ser on vaig decidir començar a explotar diferents recursos de la foto, ja fos escrivint en alguna forma de la imatge mateixa, com a la del got o estampant-hi o engangant-hi coses directament.
A més vaig fer servir alguns dels elements que podeu trobar en aquest descarregable gratuït.




Aquestes són algunes fotos de l'escapada que vaig fer per Setmana Santa, m'agradaven tant les fotos que vaig acabar omplint tres cares només amb fotos com veieu a dalt i un petit journaling. Les fotos i els records parlen per si sols, per què volia més? :)



En aquesta última pàgina tinc un parell de coses a ensenyar-vos: la primera és que del programa d'activitats a les quals vaig assistir, n'he aprofitat el paper per fer el paper de fons d'algunes caselles, les veieu? N'he aprofitat el títol les dates i fins i tot alguna imatge d'algun espectacle que vaig veure.
I en segon lloc us vull compartir una idea que he tingut per escriure amb washi tape, el "uau". Una idea que sens dubte explotaré més.


I vosaltres, com porteu el project life?


/*feliç dijous!

Comentaris

  1. Gràcies per el descarregable!! les fotos són super maques, a vegades poc cal perquè quedi perfecte!

    ResponElimina
  2. amazing project lige pages!!!!!! love it :)
    bizzzzzzzzzzzz

    ResponElimina
  3. Oi que ja t'havia dit que el teu PL m'encanta?!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars