EL 2013 EN 9 PROJECTES

L'any passat per aquestes dates vaig fer una entrada de recopilació dels projectes que m'havien agradat més, va ser una manera de tirar enrere i veure com evoluciones, com canvies d'eines, de tècniques,... 

Aquest any he volgut tornar-ho a fer.

Els 9 projectes que he triat d'aquest 2013 són els d'aquí sota, cadascun per algun motiu en especial.




1. "1·1·13" Una pàgina per recordar el primer dia de l'any, una pàgina on els colors dels papers eren els colors del dia, una pàgina que em va portar molta feina perquè no m'acabava d'agradar i al final m'encanta. Coses d'aquelles que passen...
2. "Un mini d'un sol full" Un mini molt mini fet amb una sola pàgina de 30x30, tot ben plegat i amb butxaques incloses, tot un repte decorar quelcom tan petit.
3. LLibretes, n'he fet moltes i de moltes maneres, us he penjat tutorials i tan al blog, com a la botiga online com al Minipop han estat tot un èxit!
4. "Travel journal" Un dels projectes que més m'ha agradat portar a terme aquest any, una llibreta de viatge i haver-la utilitzat com a tal! M'encanta tenir guardat el meu viatge a París allà dins.
5. "Mini d'aquarel·les" Un mini que m'encanta, un mini molt diferent construït amb base de paper de dibuix, de 4 senzilles pàgines decorades senzillament amb aquarel·la, algun segell i les fotografies. Un dels meus àlbums preferits.
6. "27" Una pàgina sense por a jugar amb les aquarel.les fent servir pinzells i canyetes bufant la pintura, tal com si bufés les espelmes del pastís.
7. "Un mini, molt mini" Sempre m'ha agradat això de cosir sobre el paper i amb aquest projecte dissenyat per a fer en un taller em vaig permetre el luxe de buscar més possibilitats al cosit i redecobir-lo de nou.
8. "Un petit detall, molt cuqui" Un projecte petit amb una idea dolça darrera, fet amb papers de scrap i amb molt d'amor.
9. "Dear december" una pàgina que recull la nova iniciativa d'aquest any de col.laborar amb Lasrtaglez, una botiga petita amb una gran persona darrere que a part de dirigir el seu propi negoci, dissenya uns papers preciosos que ens podem descarregar gratuïtament. Una delícia!


I aquest ha estat el meu any creativament parlant; a més d'haver obert la meva botiga online, d'haver participat en un festival que va portar el Blog de Coses al carrer, com va ser el Minipop, l'haver entrat a format part del DT de Lasrtaglez i d'haver continuat fent tallers pel sud intentant transmetre l'entusiasme de treballar amb el paper.

Molt feliç  (i sorpresa) de veure que el nombre de seguidores i seguidors del Blog no para de créixer en les diferents xarxes i amb ganes de continuar ensenyant les meves coses encara que sigui a un altre ritme.



G R À C I E S,
LauRa.





Comentaris

  1. Quin resum de projectes més fantàstic!! Vaig a recordar les llibretes perquè són una monada i és possible que n'hagi de fer moltíssimes!!!
    Bones Festes!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
  2. Gracies a tu!!! un plaer seguir-te, que el 2014 segueixi igual de productiu!!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  3. t'ho mereixes tot!!!!!!!! Fantastic recopilatori, jo quest any també el faré, fà gràcia, oi?

    Petons guapa!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Un molt bon recopilatori de projectes xulíssims! M'ha agradat aquest exercici per fer el balanç creatiu de l'any; que el 2014 sigui tant o més inspirador! Petons!!

    ResponElimina
  5. Un any fantàstic Laura!! I et desitjo que el 2014 encara sigui millor.
    Petons i bones festes.

    ResponElimina
  6. Preciòs !!!! Que tinguis un bon any !!! Et seguirem com sempre, gràcies a tu per poder disfrutar dels teus treballs.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars