NOU ESTUDI

Un dels grans projectes que he portat a terme aquest estiu és el canvi d'estudi dins de casa. Quedava una habitació lliure amb una finestra a la terrassa que no podia deixar escapar per instal·lar el nou estudi.

Aquí teniu la transformació...




A diferència de com he tingut espais de treball anteriors, carregava força les parets però aquesta vegada he volgut ser molt minimalista. Unes postals, unes banderoles i alguna pàgina especial de scrap.


Em resulta molt còmode tenir aquesta mini calaixera damunt la taula per tenir les coses que més utilitzo a l'abast. Els colors dels calaixos estaven pintats d'abans, em queda pendent pintar-los de nou de blanc.


I aquest és el meu espai preferit que ja heu pogut veure abans en alguna foto. 
És com un aparador i un magatzem, coses boniques amb coses pràctiques. De tot i més.
M'hauria agradat ser més minimalista amb els detalls però no és fàcil, de cop tot es torna imprescindible!





Aquestes són unes caixes de maduixes tunejades amb pintura blanca i decorades amb un washi doble amb estampat de zig-zag. M'encanta aquest racó! Els minis queden a la vista i això fa que me'ls miri més sovint.


I cap a l'altre costat material divers que faig servir sovint i que em queda a prop de la zona de treball.



Si voleu veure com tinc una mica organitzat el material de scrap podeu fer-ho en aquesta entrada que ja vaig fer, més o menys està igual.


En fi que estic encantada, el lloc em sembla super inspirador per la llum, les vistes i tot plegat. Estic desitjant començar a treure-li el fum scrapejant, scrapejant i scrapejant! :)


Comentaris

  1. T'ha quedat un estudi perfecte, molta llum i molt bonic!! Petonets.

    ResponElimina
  2. T'ha quedat genial! Segur que t'inspira moltíssim!

    Per cert! En el nostre blog hi tens un regalet ;)

    ResponElimina
  3. T'ha quedat molt xulo! Em sembla que em perdria mirant totes les coses tant boniques que tens en aquest aparador! A mi no em sembla tant ple! Felicitats!

    ResponElimina
  4. Oooohhh!!! Quina enveja... T'ha quedat preciós. El que donaria jo per tenir un espai com aquest per poder scrapejar!!
    Felicitats!!

    ResponElimina
  5. M'agradaaaaaaaaaaaaaa!! súperfan del minimalisme a les parets i de les caixetes de maduixes tunejades!! Jo tb estic tunejant caixes de fruita per fer-me una estanteria en un racó ;). Per cert, què xulo el ¿teu retrat? petonets bonica!! Molt bona feina aquest estiu!! muuuuas!

    ResponElimina
  6. T'ha quedat ben xulo. És una dir sort disposar de tota una habitació per tu!

    ResponElimina
  7. Ahhh!!! jo també tinc caixes de maduixes tunejades!!!!! és un plaer tenir un lloc per la teva creativitat; t'ha quedat xulísim!!! a i el minimalisme m'agrada però..... imposible!!!! sempre acabo al barroc!! Petons!

    ResponElimina
  8. Preciós racó, es molt agradable tenir un lloc on treballar, jo m' he anat fent un per mi, però el problema és que tinc poca llum natural!!!
    Quin goig tanta llum!!
    Jo també soc fan de les caixes de maduixes... al mercat ja me les guarden!!! molt bona idea la decoració amb washi!!!ptns!!

    ResponElimina
  9. Me gusta mucho Laura!! yo también estoy en ese proceso así que voy a coger alguna de tus ideas prestadas ;)

    ResponElimina
  10. m'encanta veure les cases dels altres i més encara els llocs on treballen!!!! T'ha quedat molt boniquet!!! I jo contenta de veure cosetes meves al teu estudi!!!!Mua!

    ResponElimina
  11. claro...si esq luego pasa lo que pasa, con semejante estudio salen las cosas tan preciosas que nos envías y nosotras así OHHHHHH flipando! jajajajaaj nos encanta ver nuestra huella monster en la pared! jajaja es todo un orgullo y satisfacción estar ahí recordándote lo importante que es la creatividad! bueno estamos emocionadísimas! ahora te escribimos un mail!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars