Mini àlbum inspired by Ania Maria W.

Per fi us puc començar a presentar l'últim treball que em queda del cap de setmana de tallers a Barcelona, aquest cop us mostro les primeres pàgines del mini àlbum que vam muntar amb l'Ania Maria Wolniak.

Els papers són de Ilowescrap i tots els embellidors són una monada absoluta, quasi que sense fer-hi res ja funcionen sols però el tema era provar la tècnica de les aquarel·les que havíem après el dia anterior.

Em feia una mica de por no acabar de trobar cap idea que em convencés però a mesura que anava fent m'anava animant i de moment m'està encantat aquests contrastos de color i textures.








Els propers dies us aniré ensenyant la resta de pàgines.

Comentaris

  1. Te ha quedado genial!!! Me encantan los papeles, los colores, las técnicas, es chulísimo este mini. Enhorabuena, un gran trabajo!!!

    Besitos,

    ResponElimina
  2. Te ha quedado genial!. La portada me fascina!

    Besotes!

    Charo

    ResponElimina
  3. Es fa extrany que partint dels mateixos papers, els resultats siguin tant diferents!!! jo el reservo per fer un regal i encara em falten part de les fotos, així que de moment està al calaix de "pendents"!! fins aviat!!!

    ResponElimina
  4. Mmmmmm...fa molt bona pinta!! a veure quand podem veure totes les pàgines!!
    Helena

    ResponElimina
  5. Precioso trabajo el que has realizado y lleno de creatividad.
    Te felicito
    Gracias por compartirlo.
    Besos y bendiciones

    ResponElimina
  6. Uau, és una passada!!! Jo el tinc casi acabat, em falta la portada que no ho acabo de veure clar. La teva m'encanta...això del fil mola!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars