Com reinventar uns penjarobes de filferro

El que us ensenyaré avui és una idea super senzilla que us servirà per donar un altre aire completament diferent a uns tristos penjarobes.

Al pis nou, a l'entrada, hi ha un penjador per deixar-hi les jaquetes, mocadors i demés... com que queden molt a la vista, no m'acabava d'agradar que es veiessin uns penjarobes senzills de fusta o de filferro dolents i vaig decidir posar en pràctica una cosa que havia vist fa temps.




Reciclant retalls de roba de patchwork de la meva mare, els vaig tallar a tires i vaig anar embolicant els penjarobes i a l'últim retall de roba i he posat un puntet de cola líquida.
Però atenció! no cal que siguin robes de patchwork, evidentment, podeu retallar a tires samarretes que ja no feu servir, o si teniu teles d'altres classes que us agradin també, és clar. Tot i així no patiu si no us fan el pes, el dibuix tampoc no s'acaba veient gaire, és més el conjunt, el color general.




Espero que us hagi agradat la idea totalment "buena,bonita,barata" bé, això de "buena" ho dic jo! ;)





Comentaris

  1. Ja havia vist això i sempre pensava..."si tingués una botiga ho faria" però veig que perquè no fer-ho a casa, no?

    ResponElimina
  2. OOOOhhhh... t'han quedat perfectes... això de "Buena" i tant... a part de bonic i decoratiu, es perfecte... perquè si el tens a l'entrada per les jaquetes i la roba d'abric.... el teixit fa que el pes de la roba no rellisqui... així sempre queda ben penjat...
    Molt bona idea....
    Petons...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars