Primer cistellet de ganxet

A principis d'any us vaig fer una entrada sobre la Revolució del Ganxet que últimament s'estava posant tan de moda, des de figuretes d'amigurumi, a a projectes immensos fets per les guerrilles de ganxet (que per cert, aquest matí quan he sortit de casa m'he trobat un ocellet fet de ganxet penjat que m'ha encantat!) a Reus també n'hi ha una.

I aquest any pel meu aniversari em van regalar la meva primera agulla i troca per fer ganxet, quina il·lusió més tremenda! No sabia ni per on començar, sort que m'ho havien regalat acompanyat d'un llibre per aprendre a fer els 4 punts més bàsics. 
He de reconèixer que em va costar una miqueta, no acabava d'entendre el vocabulari però en quant vaig anar agafant el fil al tema, vaig començar a fer i desfer, provar un punt, ara un altre, feia barreges, estranyes, sí, però i què? :)

Per fi he acabat el meu primer cistellet, molt modest i senzill però m'encanta.




Ara a per projectes més grossos, a veure si m'hi aclareixo! De moment aniré omplint el meu taulell virtual del pinterest per anar recopilant idees.


Bon cap de setmana a totes!





Comentaris

  1. Aish!!! És una autèntica monada, el cistellet i el color que has triat!!!
    Per Barcelona ara hi ha moltes botigues per fer gantxet, jo m'hi estic resistint perquè si no ompliré la casa de més coses...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars