Bon pròposits pel 2o12

La primera publicació de l'any volia que fos positiva que ens inspirés per aquest 2o12 i abans del 31 em vaig trobar amb aquest manifest.


que vaig veure aquí
Se l'havia escrit una noia inspirant-se en un altre manifest el Holstee Manifesto.
El canvi d'any sempre és una bona excusa per canviar certes accions rutinàries que no ens acaben de fer feliç per d'altres que ens fan sentir més vius i llegint el Holstee Manifesto vaig veure clar que les coses que ens fan sentir més plens, més estimats, més vius sovint les passem per alt així que us recomano que pareu, llegiu i reflexioneu i sobretot, sobretot, passeu a l'acció. Escriviu-vos el vostre propi manifest, sense pressions però sense perdre de vista que... 


Que vindria a dir:
Aquesta és la teva vida. Fes el que t'agrada i fes-ho sovint. 
Si no t'agrada alguna cosa, canvia-la. Si no t'agrada la teva feina, marxa. 
Si no tens prou temps, no miris més la TV. 
Si estàs buscant l'amor de la teva vida, para; estaran esperan-te quan comencis a fer les coses que estimes. Para de sobre analitzar, les emocions són boniques. 
Quan menges, aprecia cada darrera mossegada. 
La vida és simple.
Obre la teva ment, els braços i el cor a coses noves i a la gent, estem units en les nostres diferències. Pregunta a la propera persona que vegis quina és la seva passió i comparteix el teu somni amb ella.
Viatja sovint; perdre't t'ajudarà a trobar-te a tu mateix.
Algunes oportunitats només apareixen una vegada, aprofita-les.
La vida és sobre la gent que coneixer-se i de les coses que crees amb elles, així doncs, surt i comença a crear. La vida és curta. Viu el teu somni i vesteix la teva passió. 

Comentaris

  1. Hola Laura, estoy encantada de que hayas pasado por Plata y Chocolate, vuelve cuando quieras!! :) Nada más leer tu comentario me he pasado por aquí para ojear tu blog (que no lo conocía), pero ésta es la magia de los blogs, cada día puedes descubrir una nueva maravilla en la web ;) Si tú quieres, ahora seremos amigas de blog jijiji

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars