Idees

Una altra idea que rescato de la blogosfera ben fàcil i xula.

Sabieu que a sobre el vidre hi podeu escriure amb els retoladors per a pissarres blanques i després es pot esborrar? Doncs us presento dues idees:

1. Amb aquest freebie estupendu que us podeu descarregar a aquí podeu imprimir-lo i col·locar-lo en un marc de fotos. D'aquesta manera no cal que tingueu mil llibretes amb llistes, quan feu les coses les podeu esborrar fàcilment. És una llista permanent i us queda així.



La idea la he tret d'un blog que es diu Eighteen25. La persona del blog a més a més proposa reaprofitar algun marc vell que no ens agradi i "tunejar-lo" al nostre gust, jo com no en tenia cap, vaig anar a un basar i per menys de 2 euros tenia un marc. La mida de la imatge és 13x18, vigileu a l'hora d'imprimir-ho!


2. Una altra idea és fer un calendari amb un marc d'aquests que només són el vidre i s'agafa amb unes pinces. Aquest encara no l'he fet però és ben senzill també. Els d'aquesta foto ho han fet amb post-it però retallant papers de colors i reaprofitant trossets que tinguem per casa també pot quedar la mar de xulo!

La idea és d'aquí

Què necessiteu?
- El marc
- 32 papers d'un color i 5 d'un altre per fer els "diumenges"
- retolador "vileda"

Comentaris

Entrades populars