PÀGINA DE SCRAP AMB MOLTES FOTOS




Si ets de les que fer un àlbum se't fa una muntanya avui et donaré algunes idees per fer una pàgina amb tantes fotos com vulguis.



Fa uns dies em va entrar el cuquet de l'scrap, vaig mirar les fotos que tenia impreses de fa temps a veure si em venia la inspiració i vaig veure que en tenia un munt d'una sortida que vam fer amb les amigues però.. bff.. un àlbum?? Un àlbum serà una feinada... no, no! I si m'invento alguna manera de ficar-les totes en una pàgina? Yeaah! Sí!

Vaig començar per tallar 3 papers estampats a doble cara mig centímetre més grans per cada costat de les fotos. (Les meves fotos eren de 7x10 doncs el paper em feia 8x11cm)




Després hi vaig enganxar a sobre les fotografies i les vaig col·locar a la meitat dreta de la pàgina, una sota de l'altre, enganxades amb washi tape al paper per poder donar joc i poder continuar afegint fotos.



A sota dels tres papers hi afegiria 3 fotos més enganxades directament al paper base.


Per a fer més fàcil d'aixecar les 3 fotos superiors vaig troquelar 4 rodonetes que vaig enganxar a un costat dels papers com veieu a la foto. I a la foto de baix hi vaig posar una xapeta made in @gigietmoi




La foto principal, la vertical, està enganxada a sobre d'un sobre que amaga una altra foto davall seu, a més a més, el sobre ens fa doble funció.



I a decorar una miqueta amb fustetes, segells,...




Aquí teniu la pàgina tota sencera, 8 fotos en total + totes les que hi ha dins el sobre, no em direu que no he aprofitat l'espai! ;)






Quasi que podríem dir que és dinàmica perquè segons quina foto mous, la pàgina canvia.

Tots els segells i la xapeta són de Gigi et Moi.


Què us ha semblat? Heu fet servir algun d'aquests trucs?

Que passeu moooolt bona setmana!

Comentaris

  1. M'agrada molt aquesta idea, és veritat a vegades fa mandra o bé no tenim temps o inspiració per fer un mini, i un LO així és ideal. M'agrada molt i em guardo la idea.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi els minis em costen molt, se m'acaba la inspiració ràpid i així ho liquido d'una tirada ;)Gràcies per escriure!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars