TARGETES DE SCRAP PER IMPRIMIR | MARÇ



Demà estrenem mes així que avui toca una nova entrega de targetes en format de Project Life per a que les utilitzeu en els vostres propers treballs i un parell de coses més que trobareu al final de tot, m'acompanyes?


Sembla mentida però aquest mes de MARÇ celebrerem un munt de coses, per a mi la més bonica l'arribada de la primavera! Tot i que amb aquest hivern que hem passat mig primaveral no serà com altres vegades... potser serà més hivern que mai! ;)





Però aquest mes de març també gaudirem d'algun dia més de festa amb la Setmana Santa i allò tan típic nostra, la mona dels padrins!




Com veieu aquest més he optat per fer 4 targetes de 3x4 polzades (7'5 x 10cm aprox). que podreu fer servir tant per a mini àlbums de les mini vacances de Setmana Santa com pel vostre Project Life sigui quin sigui el format que feu o en alguna pàgina amb alguna foto destacada d'aquest mes.




Aquí les teniu.







I una cosa més...



Aquest dissabte estaré amb la Gigi et Moi a la Fira Scrap + de Sitges, ens veiem a les 17.00 a la carpa del Fòrum, va que riurem! :)



I ara ja sí! Moooolt bona setmana, us espero!

Comentaris

Entrades populars