CARTELLETS DE TAULA PER A IMPRIMIR



 Ara sí que ja podem dir que el Nadal és aquí i avui us porto un detallet que arrodonirà les vostres taules aquestes festes.






A casa meva el dia que som més és el 24 a la nit i des de petita amb la mare sempre hem cuidat molt els petits detalls d'aquest sopar. Tot al seu lloc, estovalles i tovallons a joc, la decoració, el detallet pels convidats,...

De petita, una de les coses que em deixava fer era posar el nom dels convidats i situar-los a la taula i per això aquest any he volgut encarregar-me'n de nou amb el recurs que us comparteixo avui.



A l'arxiu trobareu dues pàgines amb 12 cartellets amb cançons populars catalanes, si en necessiteu més sempre podeu repetir una de les dues pàgines (o les dues!).


Retalleu-los.




Escriviu el nom. SOBRETOT, ha d'estar al revés de la frase que ja porta escrit, com veieu a la foto.

 



Els plegueu per la meitat i ja els teniu.


Us recomano imprimir-ho en cartolina, us aguantarà més, tot i que jo ho he fet amb folis i també aguanta. Proveu d'imprimir-ho en altres colors o en paper kraft, segur que també quedarà molt bé!

 


Us animo a que jugueu a cantar la cançó que us ha tocat, a buscar frases de les mateixes cançons, a endevinar quina cançó t'ha tocat,... en fi, que poden donar molt de si.

I si els imprimiu, envieu-me fotos al Facebook o a Instagram (@blogdecoses), em farà molta il·lusió veure-ho!



Gaudiu de les festes!

Bon Nadal a tothom!




Comentaris

  1. Ostres, m'encanta la teva cal·ligrafia!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe no és la meva lletra, és un tipografia gratuïta, tu també te la pots descarregar, es diu Sophia :)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars