CALENDARI D'ADVENT AMB SOBRES

 


Feia molt -però molt!- temps que no tenia un Calendari d'Advent i ja feia alguns anys que l'enyorava, així que aquest any no me n'he estat i amb una bona excusa l'he plantat al menjador. Ara t'ho explico!


  


Per aquest Calendari he reciclat tot de material d'anys anteriors que tenia guardat en una capsa (tinc tots els papers, adhesius, segells i fustetes nadalenques guardades en un mateix lloc que només trec per aquestes dates, així no se'm barreja amb el demés) i sols he estrenat els segells i fustetes made in Gigietmoi que m'anaven com anell al dit! 

 

La base com veieu són sobres de paper Kraft que vaig comprar en un basar xinès i amb el que tenia he anat muntant els 30 sobres. Sí, 30. Ja us he dit que tenia una bona excusa.

 

Aquest any celebrarem el Nadal i més coses.... perquè resulta que el noi de la casa en fa 30 el dia 30 hehe... així que... m'ha semblat una bona excusa, celebrar aquest número tan rodó amb un esdeveniment especial, així amb l'excusa del Calendari podré sorprendre'l cada dia amb alguna cosa: des d'una cançó, a algun detallet handmade, un sopar o qualsevol altra cosa.

Si teniu algun aniversari important us pot servir la idea! ;) 

 









Veureu alguns números i frases que formen part d'un Descarregable que us penjaré ben aviat per a que vosaltres també ho pugueu fer servir pels vostres projectes.




Bona entrada al mes més màgic de l'any!

Ja ha arribat el vostre tió? ;)



Comentaris

  1. Que xulo Laura!! Molt bona excusa i crec que m'has donat alguna idea i tot! :) M'encanta les cosetes que fas d'scrap! Tens molt bon gust!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Blanca!! Tot un honor que m'ho diguis tu ;)
      Ens veiem aviat que segur que cau algun regalet de Bepunt ;) Petons!

      Elimina
  2. Laura, m'agrada taaant tooot el que fas que cada vegada me deixes amb la boca oberta d'orella a orella. De gran vull ser com tu! Et desitjo que tenguis molt de temps per poder fer totes aquestes coses tan requeteboniques que fas i per poder-les compartir amb nosaltres. Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gràcies a tu Anna, de debò, no ens "coneixem" però amb els teus comentaris sempre he rebut molt el teu carinyo. Moltes vegades, més de les que et penses, em plantejo, però això per què ho fas? hehehe però amb comentaris així fas que busqui raconets del meu temps per gaudir i fer-vos-en partíceps.
      Moltes gràcies de veritat! Una abraçada!

      Elimina
  3. M'agrada la idea, m'encanta l'advent-arbre i m'enamora el teu menjador!!!!!!
    Laura guape, jo tbé penso que no has de deixar de compartir les teves bones idees craft!!!
    Petonarros mil

    ResponElimina
  4. Una idea súper, súper original, me encanta! ;D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars