ARRIBEN ELS TALLERS

 Ja som al novembre! 
Novembre arriba ben carregat de bones i grans notícies i una d'elles és que enceto de nou un curs de tallers.L'entrada de les  5 maneres de fer una llibreta va tenir molt èxit i jo des de sempre, des de petita podria dir, que sóc molt fan de comprar-me'n: de grans, de petites, per a dibuixar, per a fer llistes,... 
I quan vaig aprendre a fer-me les meves pròpies ja va ser la bomba!

Així que començar per un taller per aprendre a fer llibretes era un molt bon entrant i dissabte va ser el nostre gran moment.Vam fer aquestes 3 llibretes aprofitant tan sols, dos papers de scrap i alguns folis. Materials senzills i recursos pràctics per a fer unes llibretes la mar de mones i pràctiques ja que eren petitetes, d'aquelles que et caben a la bossa.Però aquest només ha estat el primer dels molts tallers que tinc pensats de fer, el següent i que em fa especial il·lusió és el que faré al C.C Espai Gironès de Salt.

Mai abans he anat cap aquelles terres a fer cap taller així que les que viviu per allà dalt podem tenir l'ocasió de trobar-nos. Tot i així, he de dir que el taller va encarat a nens i nenes però podeu passar-hi igualment!


Serà el proper 20 de novembre de  17.30 a  18.45h i el 21 de novembre de 19.15 a 20.30h.


Però aquest no serà l'únic així que si us interessa esteu pendents que aniran arribant les notícies.

Molt bon inici de setmana!

LauRa

Darrera el blog des del 2011, mestra de música al món 1.0 i una tastaolletes en general.

1 comentari:

  1. Que wai! Dons intentaré passar-me el diss per allà que jo sóc de Girona!

    ResponElimina

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Instagram