ESCRIU-ME UNA CANÇÓ #3

  







Cançons i emocions, emocions i cançons, no creieu que van directament lligades? Potser és que sóc molt melòmana però no podria viure sense la música...


Avui tornem amb una altra edició de la sèrie cançons que ens agraden i emocionen, que ens connecten amb les nostres vivències.

Les frases d'avui me les van proposar la Isaura, l'Arianna i la Fresh Coco. De fet, l'Isaura va ser qui em va donar la genial idea de posar les frases de cançons en format portada del Facebook i així personalitzar aquella franja amb una cançó.


Així que avui us porto les dues frases amb aquest format i la cançó d'Antònia Font de Fa Calor (que m'encaaanta) en format làmina a més a més.

 

Per descarregar els fons per la portada de Facebook sols heu de clicar sobre la imatge per a que s'ampliï, guardar-la al vostre ordinador i pujar-ho a la vostra pàgina.



Per descarregar la làmina en A4 hauràs de fer clic aquí




Què us sembla fer-ho en altres formats com el de Facebook? M'agradaria conèixer les vostres opinions! I ja sabeu que podeu participar d'aquesta secció proposant les vostres cançons preferides :D

Bona setmana de castanyada per a tothom!




Per cert! Aquest cap de setmana em torno a posar davant vostre en un taller que farem a Cambrils, places plenes! Això sí que em fa feliç! I aquest novembre que ja arriba, em podreu trobar en altres tallers que us aniré anunciant! Moltes gràcies pels qui segueixen confiant en la meva feina :)







Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars