LA PRIMAVERA LA SANG ALTERA



                                                   LA PRIMAVERA JA HA ARRIBAT                                                    




Ara, exactament a les 23:45 ha arribat la primavera i us he de confessar que de totes és la meva estació preferida, així que quin millor dia per reprendre el Blog de Coses.


 Suposo que a hores d'ara ja haureu vist moltes novetats, oi?




Li he fet una rentada d'imatge al blog, encara hi ha coses en procés d'evolució però he gaudit molt de tot el procés i entre totes les hores que li he dedicat, de sobte un dia vaig adonar-me que havia tornat a triar els colors que tenia el blog als inicis i em va fer molta il·lusió.

Podeu xafardejar les diferents seccions, he renovat el SOBRE MI i he obert un apartat nou per la gent que aterra per primera vegada al blog, aquí dalt trobareu les categories principals però si trobeu a faltar alguna cosa o teniu algun suggeriment estaré encantada de llegir-vos.



En aquesta nova etapa hi haurà una sola entrada a la setmana que caurà -de moment- els dilluns.



Hi haurà més postals i làmines per imprimir, més idees fàcils i divertides per fer o per guardar a la carpeta de Pinterest, us proposaré reptes creatius, intentaré fer nous videos, tutorials ràpids i em ve molt de gust estrenar una secció nova relacionada amb els infants ja que sé que moltes de les qui em llegiu sou mestres com jo o teniu fills i m'agradaria compartir bones pràctiques,  recursos o iniciatives interessants referents al món de l'educació i els nens.

En fi, una mica com el que hi havia abans però en dosis més concentrades.



Encantada de retrobar-vos,
us espero dilluns amb el primer post.



Bon cap de setmana!


Laura











Comentaris

  1. Benvinguda de nou! És un plaer tornar-te a tenir per aquí!

    ResponElimina
  2. Felicitats pel bloc (t'ha quedat molt xulo!) i per la nova etapa! De tant en tant va super bé fer aquests "reset", obrir una pàgina nova i recomençar. I la primavera és un d'aquells moments ideals! Petonets!

    ResponElimina
  3. Molt mona la nova imatge! Molt neta i primaveral :) hehehehe Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  4. Doncs així és un bon dia per descobrir-te!

    ResponElimina
  5. Ei que bé que hagis tornat a activar el bloc! ja esperem els teus post del dilluns! m'encanta el canvi de look de la plantilla.
    http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars