COMENCEM DE NOU - LET'S START AGAIN






Ben retornats i retornades al blog, quants dies sense dir-vos res!

Aquesta setmana el Blog de Coses anirà reprenent el ritme no sigui cas que ens agafi el setembre desprevinguts ;)







Jo he fet una mica de mar i muntanya ja ho anireu descobrint amb els propers projectes que de ben segur portaran fotos de l'estiu.


I ja que comencem i arranco amb ganes, tinc ganes de preguntar-vos què us ve de gust trobar al Blog, més tutorials, idees sobre algun tema, projectes de reciclatge que acostumen a tenir força visites, més descarregables, us agrada que us ensenyi els projectes que faig o ja n'esteu una mica tips?...

Tinc ganes de llegir-vos, sóc tota orelles!






/*feliç dilluns!

| ENG|

Welcome to Blog de Coses again, how long time since I said goodbye!
This week I'm going to reactivate the blog slowly. 
In my vacation I had sea and mountain, sure you will discover it in my new projects with my summer photos.
And now that we're just starting the new season, I want to ask you what would you want to read/find in Blog de Coses posts: more tutorials, some ideas about a theme, recycle projects, freebies,... 
Please, write me, I want to know it! :)
/*happy Monday!


Comentaris

  1. Hola Laura! A mi m'encanta que publiquis les coses que vas fent, sempre són coses ben boniques i fer el tafaner dóna moltes idees! i no se´...els decarregables són sempre molt xulos..i sempre penso en fer servir algun...i després me n'oblido! jejejE!

    Gràcies i bona tornada!

    ResponElimina
  2. A mi m'agrada trobar una mica de tot, els descarregables em semblen sempre molt pràctics com els tutorials! I veure projectes dels que vas fent sempre ajuda a agafar idees encara que no se si me'n sortiria massa bé... però m'encanta veure-ho!

    ResponElimina
  3. Fa temps que et segueixo i m'agrada molt el teu blog. Valoro especialment els trucs, tutorials o eines noves (com el Canva) que comparteixes. També m'agrada molt veure els teus projectes.

    Endavant i bona feina!

    Marta

    ResponElimina
  4. Hola! A mi mencanten els teus projectes, el teu estil sempre menamora. També magrada trobar tutorials i trucs, gràcies per compartir tant!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars