QUADERN DE VIATGE BERLIN (I)

Ben aviat viatjo a Berlin i com l'experiència d'aquest estiu amb el quadern de París em va encantar, he decidit fer-ne un altre intentant millorar allò que vaig valorar en tornar. 





Aquesta vegada vaig voler estrenar la meva joguina nova de Reis, la Bind it All per enquadernar-lo ja que a més a més volia posar-hi unes tapes dures que m'aguantessin millor dins de la bossa.

Com veieu no és gaire gruixut perquè el viatge és de pocs dies.






Com que l'altra vegada em va anar molt bé tenir sobres i butxaques on anar guardant les coses, me n'he posat a l'interior de les tapes dures.

I a la dreta, he volgut continuar classificant les pàgines del quadern amb tres pestanyes "hem estat", "hem vist" i "records".









Tenia moltes ganes de fer servir aquests papers made in Sodalicious i tot i que no sempre ho faig sempre de forma conscient aquest cop sí que vaig decidir no moure'm del blanc-negre-gris-groc.






A l'interior de la primera pestanya i he afegit una de les targetes que vaig dissenyar aquest estiu pels nostres diaris de vacances, podeu descarregar-les fent clic aquí.




I per no avorrir-vos amb tantes fotos ho deixo aquí i un altre dia continuem.

Espero haver-vos inspirat!

I per cert! Em recomaneu llocs bonics de Berlin?


Comentaris

  1. No he estat mai a Berlín o sigui que no et puc recomanar enlloc! però el quadern de viatge que has fet és preciós!! és molt minimalista i elegant!

    ResponElimina
  2. M'encanta Laura!! Ara solament falta gaudir del viatge i plenar el mini de recors.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  3. No he estat a Berlín i no et puc ajudar... Segur que és un lloc perfecte per omplir aquest mini tant macu amb un munt de records!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
  4. Me encanta Berlin!!! yo te recomendaría que hicieras una ruta guiada el primer dia para que te situes en el contexto histórico de la ciudad y te hagas una idea de la extensión de la ciudad. Yo la hice con cultourberlin y quede encantada.
    Berlin es una ciudad para callejear y vivirla, entrar en cafes, cenar a la luz de las velas (les encanta a los alemanes) y comparar la zona oriental y occidental (se nota mucho). Y además es mucho mas barata que cualquier otra ciudad alamana como Múnich o Frankfurt.
    El cuaderno de viaje te ha quedado estupendo, no te va a escapar detalle!
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Karmele por la recomendación! A ver qué nos da tiempo de hacer! Gracias por escribir :)

      Elimina
  5. M'encnata, com sempre!!!!!!!!!!!!1 Però a més la combinació LAura i Sodalicious no pot ser millor!! ;) Fan total!!

    Jo sempre vull fer un diari als viatges però mai ho faig perquè no sé com organitzar-ho i la teva manera m'agrada molt!!!!!!!!

    petó

    ResponElimina
  6. Hola Laura!
    Doncs jo també acabo de fer un viatge, però abans de marxar em vaig scrapejar una llibreta i l'he treballat en forma de diari de viatge. Si vols, pots veure-ho a l'enllaç que et deixo. Durant el viatge vaig escriure tot el journaling i ara vaig imprimint les fotos i acabant d'escrapejar les pàgines, que és el que li dóna tota la gràcia al projecte.
    http://ambullsdescrap.blogspot.com.es/2014/01/travel-journal-canada-0-presentacio.html#comment-form

    ResponElimina
  7. Super xulo!! Jo en 21 dies marxo a Mèxic i ja tinc la llibreta amb papers blancs per scrapejar! Jo ho faré com si fós un diari... A veure que surt!! Serà el primer que faci...

    ResponElimina
  8. Jo he estat a Berlin i hi tornaria cada tardor!!! Em va encantar. I també com la Karmele vaig anar amb cultourberlin. Fan unes visites guiades super interessants i els nois són joves i molt amables. Primer vam fer la excursió del camp de concentració de Sachsenhausen (impresionant!!!) i ens va agradar tant que al dia següent vam repetir l'experiència fent una visita per tot Berlin, hi ha llocs molt interessants.
    Així que et recomano al 100% aquesta ciutat.
    Si vols més informació o altres llocs que valguin la pena ja m'ho dius.
    Bon viatge,

    ResponElimina
  9. Hi ha tantes coses per fer, és com un conjunt de ciutats totes juntes, cada barri té una personalitat diferent, així que és com fer una excursió cada dia. Algunes idees:
    -. La zona del parc, té un conjunt d'edificis moderns molt interessants, després anant cap al Zoo hi ha un carrer amb un parell de villes molt xules, una és una sala d'exposicions i l'altra un café. Prop está el Kadeve, uns magatzmes enormes, a l'última planta hi ha un mercat de productes de tot el món, és una mica car, però un dia val la pena fer la compra per sopar a l'hotel o apartament.
    -. Museus, hi ha per a tots els gustos i tenen unes col·leccions que no es poden trobar enlloc al món. Si t'interessen, hi ha una targeta per als museus que ix prou bé de preu. En canvi, crec que les turístiques que inclouen transport, no valen gaire la pena.
    -. Visitar el Reichstag, cal reservar hora, però es pot fer per internet i és gratuït, les vistes des de la cúpula són impressionants.
    -. Les botigues de l'homenet dels semàfors de l'est.

    I passejar molt.
    -. L'est, on hi ha un parc on encara queda una zona amb el mur, sense quasi turistes, a més és un mur encara viu, on es pot vore al jovent fent graffities.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars