EL MEU (GRAN) PROJECTE DEL 2014


Aquest serà el meu gran (i llarg) projecte per al 2014.

I algunes direu... Un project life? Bé, no del tot.



Per a qui no conegui us ho explico resumidament: fer un àlbum de tot l'any. Originalment es fa mitjançant fundes de 30x30 amb diferents butxaques i allà hi vas relatant les aventures setmana rere setmana.

Però jo no ho faré així.

Fer-ho setmana a setmana em sembla molt agoserat i sincerament... la meva vida no és tan emocionant així que ho faré mes a mes per no sentir tant la pressió. 


Aquestes són les meves dues primeres pàgines.




Com l'Smash que vaig fer l'any passat però en un àlbum més gros, així em serà més fàcil de passar les pàgines, podré decorar més o menys en funció del temps que tingui (i del retard que porti) i al final, tornaré a tenir un any en imatges i escrits guardat en un àlbum, cosa que m'encanta!


Em queda molt per aprendre i descobrir, tot i així tinc la mateixa intenció que amb l'Smash, aprofitar al màxim el material que ja tinc i si no, fer-ho jo mateixa pintant, cosint, dissenyant amb l'ordinador,...


El títol de cap d'any l'he fet amb aquarel·la i el de topos amb un paper que em sobrava i unes vinyetes de còmic de Tiger amb algunes frases de la nit. Les rodones vermelles és washitape troquelat amb forma de rodona.



La part d'escriure em sembla imprescindible per això li he dedicat tot una funda sencera a explicar la nit, m'agrada això de subratllar i que no quedi recte, digueu-me rara! I a l'altra pàgina hi he posat les lletres del nostre photocall a mode de record.



Així com amb l'Smash, em guardaré pàgines perquè penso que no cal tenir tota la meva vida retratada a internet però si faig alguna cosa més o menys interessant o que penso que us puc compartir doncs ho faré.

I vosaltres, teniu algun gran projecte per al 2014?


Feliç dijous a tothom!





Comentaris

  1. Molt i molt xulo. I és una molt bona idea. Jo encara tinc les fotos del 2012 per guardar!!!!. Així com ho fas, ja tens l'any ordenat.

    ResponElimina
  2. Que xulo!!!! M'encanta molt i les lletres del photocall son una passada :) Molt bon projecte!

    ResponElimina
  3. Molt xulo!! m'encanta el color de l'àlbum i les teves 2 pàgines!!! Ànims!!

    ResponElimina
  4. Oooohhhh!!! Xulíssim!!! Crec que és molt bona idea fer-ho per mesos, de fet, a mi em passaria com a tu i hi hauria setmanes que no tindria res a explicar!!!
    Ptonets!!!

    ResponElimina
  5. Unes pàgines molt originals i l'àlbum preciós!! També m'he animat amb un project life, els Reis m'han passat fundes i un àlbum! Però em passa com a tu, setmana a setmana em sembla pràcticament impossible de fer! Tinc en ment intentar-ho, però m'agrada més la idea de compil·lar moments independentment si són de la setmana 15 o la 26... ja veurem!!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Que bonic!!!!
    Jo també ho faig mes a mes, des de sempre que he fet àlbum de fotos i aquest any passat vaig començar amb el format Project Life, però només el format perquè continuo amb la meva manera jejeje A mi tampoc m'agrada això que la vida quedi tant pública a internet...
    Espero que t'agradi fer el PL i ja t'aniré seguint!

    ResponElimina
  7. Enhorabona i sort per aquest projecte ;-o) Ja ens aniràs posant al dia...

    ResponElimina
  8. Geniales primeras páginas y es que esas fotos son ideales! Me gusta la idea de hacerlo a tu marcha y no obligarte a llevarlo semanalmente, yo intenté eso mismo con el smash el año pasado y me quede en junio, jeje. Este año empiezo tb el PL pero a ver si me obligo a hacer seguimiento semanal.. Aunque me pasa lo que a ti, no se tanto voy a poner de cada semana, si casi siempre es mas de lo mismo, jeje. Mucho animo y que te quede un proyecto precioso!!

    ResponElimina
  9. Yo empece el PL en septiembre (para mi es un inicio de año) y de momento lo llevo bien. Tenía muchísimo miedo a ver si seria capaz y de momento lo voy llevando bien. Lo he planteado quincenalmente pq semanalmente lo veía demasiado.
    El inicio del tuyo ha quedado fantástico, me gusta mucho la combinación de colores, muy acorde para la noche vieja.
    Un saludo y animo!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars