COM ORGANITZAR TOT EL QUE GUARDES D'UN VIATGE EN UN QUADERN

Definitivament, m'agrada molt més el quadern ara que abans de marxar.





No tanca bé, el washi tape s'aixeca, les vores del cartró estan tocades,...

Es nota que ha viatjat, ha entrat a la maleta, l'hem embrutat al posar-lo damunt de la taula i ha vingut amb nosaltres a Berlin.







Com he guardat les coses/paperets/mapes/propagandes/prospectes/tickets? Ara t'ho ensenyo.


 Al sobre de darrere la portada hi ha guardats tots els bitllets i tickets de transport (o gairebé tots).





Alguns els he posat a dins enganxats amb un washi per la part de dalt així en pots posar varis i veure'ls tots perfectament.




Els tickets dels restaurants i de les cosetes que vam comprar estan enganxats al costat del relat d'aquella anècdota.

Per cert, botiga de Scrap berlinesa Stempel Bar, tenien una col·lecció immensa de segells i els troquels més grans que he vist mai. Vaig tenir la sort de trobar-la oberta perquè feien un taller perquè normalment els dissabtes a la tarda tenen tancat, menys mal!




La carta per entrar al Reichstag també està plegada i enganxada per una voreta amb washi de tal manera que es pugui obrir quan el tornem a repassar.




La única foto de tot el quadern l'he posat a la zona que havia destinat per a ella, amb una cartolina amb un disseny que semblava el d'una polaroid made in Monsters Cake.



I al sobre del final he guardat els prospectes de les exposicions que vam veure, targetes de les botigues que m'agradaven, algun ticket més,...




I aquest és el nostre viatge...






I ara a esperar que arribi el següent on intentaré modificar encara algunes coses per a que sigui més pràctic de fer servir.


Bon cap de setmana!



Comentaris

  1. M'encanta veure'l tant ple, i molt bona idea la forma com has guardat tot.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Laura és genial! ho provaré de fer pel proper viatge... jo tab. ho guardo tot! i al final acaba en una caixa de sabates, per posar-hi ordre algún dia! ; - ) una abraçada bonica! Mua Montse lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  3. M'encnata, m'encnata veure com ho has fet!!!!!!! et copiaré ;)

    ResponElimina
  4. M' encanta, tens raó aquests àlbums guanyen quant estan viscuts!!!
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  5. Que macu!!! Com diu la Montse jo també sóc de les que ho guarda en una capsa per fer l'album algun dia... i crec que mai arriba!! jaja per això he decidit fer-me un diari de viatje ara que marxo!! Si el vols veure l'enllaç es http://veronicavila.blogspot.com.es/2014/01/diario-de-viaje-mexico-i.html
    A part et comento que vaig imprimir les targetes de viatje que tenies al teu blog i vaig posar el link del teu blog a la meva entrada!! Gracies perquè eres super maques!! ;)

    ResponElimina
  6. Genial, preciós,... m'ha encantat!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
  7. Felicitats pel blog, fa temps que el coneixo i m'encanta tot el que fas. Jo tot just ara m'he animat a entrar en aquest món i ahir vaig estrenar el blog. M'agrada molt la idea del quadern de viatge!! T'ha quedat genial!

    ResponElimina
  8. OIXX!! que xulo! m'encanta!! i amb B/N encara més!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars