PÀGINA " TU* "

Aquest cap de setmana ha estat d'aquells que venia molt de gust resguardar-se del fred i la pluja i què millor que fer-ho amb una mica de scrap.



Veient pàgines de l'Ania-Maria Wolniak, em va venir molt de gust fer un intent de fer servir les aquarel.les com fa ella, el meu resultat no és tan espectacular com el seu però abans de posar-hi la foto em va agradar molt la barreja de colors que es van fer amb el turquesa, el groc i el taronja que vaig triar.



Després ja va venir el moment de decidir com col.locar els diferents elements, com combinar els colors dels elements, els washis,... si us hi fixeu va tot una mica combinat.









Vaig voler fer el títol escrit amb pinzell, havia fet una prova abans en un altre full i m'hi vaig llençar de cap però... pam! no t'agrada (i ara què c... faig!) doncs ho tapes... No és que m'encanti la càmara damunt del cap però menys m'agradava el que hi havia fet abans.



I a vosaltres també us passa? Com arregleu aquests"happy accidents"?


Feliç dimecres!

Comentaris

  1. t'ha quedat molt bé la pàgina! jo tapo els happy accidents amb gesso o tape!

    ResponElimina
  2. M'encanta el resultat Laura!! Un LO espectacular!
    Petons

    ResponElimina
  3. Hola! Sóc l'Ari de picamanetes.blogspot.com. M'encanta tot el que fas, per aixó et passo el premi One Lovely Blog Award. Si el passes pel meu blog ho veuràs! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Jo en soc especialista dels "accidents" no sempre gaire "happy"!!!!! però es tracta d trobar sol.lucions. M'agrada molt com t' han quedat les aquarel.les, no és tant fàcil de controlar el resultat!!
    Molt bonic aquest LO!!

    ResponElimina
  5. Un LO espectacular!!! Molt molt xulo!! Els happy accidents, doncs depèn de com de happy o d'acident sigui... si puc amb una mica de washi i sino doncs com tu, un adorno que ho tapi tot i listos!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
  6. M'agrada molt com t'ha quedat! Aquesta aquarel·les són espectaculars!

    ResponElimina
  7. T,ha quedat molt bonica! Els accidents depèn,

    ResponElimina
  8. Muy chula! y con muchos detalles!
    Un saludo!

    ResponElimina
  9. jajaja, Laura, jo també ho tapo...tot i que l'altre dia em va passar amb la portada i no hi havia manera, així que la vaig haver de repetir!!!
    Aquest Lo m'agrada moooooolt!!! M'encnata quena hi ha un munt de detalls, que per si sols sembla que no quedan é, però en combinar-jos bé queden espectaculars!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars