MÉS SMASH

Fent una repassada al blog he recordat que al mes de març us vaig ensenyar alguns fragments del meu Smash, en aquesta entrada que podeu repassar tot fent clic aquí us explicava que era un treball on les paraules prenien més força que la part gràfica o artística però que tot i així era 100% scrap.



Que per què? Doncs perquè tot el que faig servir són retalls i retallíssims de la capsa dels papers perduts, aquella capsa on guardem les restes d'altres treballs.

La manera en què munto les pàgines no té cap predeterminació, senzillament enganxo sense pensar massa i deixo que la foto i el text prenguin tota la importància.

Alguns exemples més:






Combino pàgines amb més d'una història amb d'altres d'una sola, afegeixo sobres en funció del què guardo d'aquell dia, etc.



I a vegades, quan veig que tinc molts moments pendents per passar a l'Smash apareix el moment -pim/pam- en què ve de gust fer coses més senzilles però igualment resultones ;)





Aviat farà un any que l'he començat, per pàgines crec que m'arribarà per explicar les coses de l'estiu.
Potser en l'última entrega també fem una de pros i contres com amb en el travel journal.

I vosaltres, també teniu Smash? Per a què el feu servir?


Comentaris

  1. nena, jo en tinc una i no la faig servir perquè sé que no seria gens constant...

    M'agrada molt la teva, és bonica i sembla com si ho fessis bastant ràpid, crec que és la manera de no oblidar-la.

    xoxo

    ResponElimina
  2. Hola!! No tinc, però veient el teu potser em faig un per que m'ha agradat molt :)))

    ResponElimina
  3. En tinc una que em van regalar i em va fer moltíssima il·lusió!! La faig servir per recoliplar tots els paperets que vaig agafant "por ahi" i després quden en raconets perquè no són de res concret o no tinc fotos per acompanyar: el paperet del sucre d'una tarda de cafè bonica, la entrada d'un museu (d'quelles xules que tenen fotografies de l'exposició, targetes de restaurants, bars...) ...o per recrdar frases que m'agraden, d'un llibre, d'algú que les diu...etc... m'encanta fer l"snmash" però em falta temps perfer tot el que vull, i això és una de les coses que quedamés en reserva!

    ResponElimina
  4. Preciosa la teva smash, sembla mentira com amb 4 coses fas pàgines fantàstiques, jo també en tinc una i ara fa molt que no en faig cap, a veure si veient la teva m'animo. Jo l'utilitzo per escriure anécdotes de les meves filles, projectes o moments per no oblidar!! Aprofito per dir-te que m'encanta el teu blog i que segueixo molt els teus treballs.

    ResponElimina
  5. Acabamos de ver tu carta de verano desde el blog de Rosa Verdosa y...GUAU! GUAU! GUAU! jajajajaja tenemos que decir que nos ha encantado TODO pero la CALIGRAFÍA nos ha enamorado de aquí a la luna por lo menos! jajajaja

    queremos esa caligrafía y más y más y más y más jajajaja en nuestro proyecto! somos muy directas pero es que nos ha llegado a la patata! enhorabuena por todo lo que has hecho por que es una maravilla!

    ResponElimina
  6. Bonito Smash Book.

    Pasate por mi blog que te dejado un regalito!!!
    http://paperisucre.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars