NO TINC CAMEO PERÒ MOLO "MOGOLLÓN"

El títol no és més que per fer una petita broma...

La Cameo, per a qui no la conegui, és la última eina supermegaxaxiespectacular que ha sortit dins del món de l'scrapbooking, ho dic així perquè sí que és una eina bona però em sembla que no la podré tenir mai a la vida a no sé que em toqui en un sorteig o la loteria. Per explicar-ho molt d'anar per casa, és com una impressora que t'imprimeix els dissenys que tu vulguis (a partir d'un software) ja retallats, si voleu veure com funciona aquí teniu un video.

Però com que jo de moment amb la Cameo l'únic que puc fer és somiar-la doncs m'he fet el meu estil "Cameo" rudimentari per traslladar-lo a una pàgina. En aquest cas volia fer el títol, normalment els títols els hi donem relleu amb lletres grans d'escuma, cartró, roba,... i en aquest cas diguem-ne que volia que quedessin en negatiu, us explico com ho he fet.




1. He imprès en un full la paraula que volia de títol amb la tipografia que m'agradava. 
2. He enganxat amb washi (són fàcils de treure i posar i no estripen el paper) el títol al paper de base de la pàgina.
3. He repassat cada lletra apretant una mica el llapis sobre el paper per tal que es quedés marcat en el de sota, tal i com podeu veure en la fotografia de la dreta.
4. He retallat les lletres amb el cúter.

> Finalment, per ressaltar les lletres he enganxat un paper per darrere, com que la pàgina de base era molt estampada m'he decantat per un color llis.









I aquesta és la pàgina que ha quedat.





Alguns detalls més d'aprop... que com que el fons és tan estampat em sembla que no es veuen prou amb la fotografia.






Em sembla que encara li afegiré uns esquitxos de tinta negra per la part superior de la foto per crear una mica de contrast amb el fons.

Espero que la idea rudimentària de Cameo us inspiri ;)




Comentaris

  1. Mo tindràs la Cameo però no et fa cap falta. El LO t'ha quedat perfecte!! I aquest paper que has escollit m'encanta.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Una idea genial!!! T'han quedat unes lletres molt xules i m'encanta el LO. Estic d'acord que no et fa falta la Cameo...
    Petonets;)

    ResponElimina
  3. M'encantaaaaaaaaaa!!! Jo estic igual que tu... sommiar-la ja la sommio ja, però es quedarà en això.... I saps què?? Que de fet potser me n'alegro perquè amb tanta tecnologia igual perdem una mica l'enginy i l'escència del que són les manualitats: imaginar, crear amb les mans i buscar els propis recursos per aconseguir-ho. Em recorda una mica a l'encant que encara té disparar fotos en anàlògic... Tot i que en aqeust cas sigui l'opció cara ;) Bé, tot aquest rotllo "patateru" per dir-te que Olé tu! I el teu súperlayout 100% HANDMADE!

    ResponElimina
  4. Quin Art!!! ha quedat preciós!!! i les lletres i els detalls magnífics!!

    ResponElimina
  5. Olé!!! Una dona de recursos!!!! La pàgina ha quedat fantàstica amb aquestes lletres.

    ResponElimina
  6. Jajaja yo estoy ahorrandooooo!! A ver si la consigo algun día! Me chiflan las cosas que se pueden hacer con ella, pero bueno, tu LO es una manera genial de demostrar que con los propios recursos se pueden hacer cosas igualmente fantasticas. Me encanta como te ha quedado el titulo y el LO en general es chulisimo, con esos colores tan alegres!

    ResponElimina
  7. Estic totalment d'acord amb la Marta, amb tanta maquineta (i el mateix amb les etiquetes, segells, enganxines en anglès), el "fet a mà" i el "fet des del sentiment" es perd. M'encanten les teves lletres, tant per la forma com perquè són en català, que és la llengua que tu volíes fer servir en aquesta pàgina. T'ha quedat molt xula, però també crec que una mica de negre com tu dius li donarà més força a la foto.
    Felicitats i un petó!

    ResponElimina
  8. La maquineta és una pasada, però ets apanyada i t'ha quedat genial com sempre!! M'agrada molt el que fas!! Jo no sabría per on començar... :-(

    ResponElimina
  9. Fuf... jo estic creuant els dits per veure si Hisenda em torna megamogollón de diners i me la puc comprar :( però de mentres... creativitat!! molt bona idea la teva! i el LO és genial!!

    ResponElimina
  10. Hola Laura!!! m' afegeixo a la Marta i l' Helena, jo intento fer-me les meves etiquetes, en català des de el començament. Buscar recursos estimula la creativitat, que puc fer amb el que tinc a mà!!???
    No li faig fàstics a la cameo, en la mesura que també pots fer servir dissenys própis, però avui per avui està fora del meu abast.
    Moltes gracies per explicar el recurs, molt xulo!!!

    ResponElimina
  11. Una pàgina preciosa i un un bon recurs!! Petonets.

    ResponElimina
  12. Realmente te felicito, está genial la página y la idea para troquelar. A esta altura, aunque tuviera el dinero no me la compraba, me gasto esa plata en un viaje que lo disfruto más y sigo haciendo las cosas de manera artesanal, sino, al final, todo lo hace la máquina, perfecto, y qué queda de lo único, irrepetible y humano de lo artesanal? Saludos desde Uruguay, tu blog MOLA MOGOLLÓN : )

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars