ÀLBUM DE RETALLS

Pel meu aniversari em van regalar un Smash Book, el taronja. Per qui encara no sàpiga què és mira aquest vídeo.

No us l'he ensenyat ni anomenat fins ara perquè és un projecte bastant més personal que la resta, on la part escrita pren molt més relleu que no pas la visual o la creativa.

Tot i així continua tenint un toc de scrap, de fet és SCRAPBOOKING total, 100%.




En el meu Smash Book no hi estreno papers, aprofito per utilitzar aquells retalls i retallets que em queden a les capses i que em fan tanta pena de llençar quan acabo de fer una pàgina o un mini.




Així que tot i que no hi ha una continuïtat de colors sí que hi és quant a format ja que tot, tot, tot són retalls, washis i segells.

Us en mostro alguns exemples.








Com que sóc molt poc constant, trobo que és la manera d'acabar ràpid les pàgines el dia que m'hi poso (per no dir que és la millor manera de buidar les capses de retalls que no paren d'omplir-se), aquest últim cop tenia pendent temes des de l'octubre, si no puc portar al dia això imagineu-vos amb un Project Life jeje però bé... encara que sigui tard, me'n vaig en sortint :)



Comentaris

  1. ostres, com m'agrada!!!!!!!!!!!!!!!
    Ara els retalls de papers gastats viuràn per sempre al teu Smash!!!!
    :-)

    ResponElimina
  2. M'agraden molt aquestes pàgines!! I sobretot m'eeeen-caaaaan-taaaaa el nou look del teu bloc!! aquest verd i aquest groguet el fan molt més fresc!! petonets guapa!

    ResponElimina
  3. L'smashbook és una passada!!! M'agrada molt el criteri que segueixes per reutilitzar els retalls, com dius 100% scrap!

    ResponElimina
  4. Què guai Laura que hagis començat un smasbook, a mi també em van regalar un pel cumple i encara no l' he començat perquè em passa com a tu que sóc molt poc constant. Però segur que anar veient el teu m'anima i m' inspira. Utilitzar els retalls és una bona idea i el teu m' agrada moooolt, ensenya'ns més si us plau!!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies Laura per mostrar-nos alguna part, segur que ens va genial per inspirar-nos a les que en fem un. Jo també aprofito els trossets que tinc!! Crec que és el millor per l'smash!

    ResponElimina
  6. És molt xulo!!! Acabo de descobrir el teu bloc i m'encanta! Passa pel meu bloc i rebàs un petit detall!!

    ResponElimina
  7. Preciosoooooo trabajo!!!!!!!
    Me gustan los detalles que has añadido y la perfecta combinación de colores.
    ¡¡¡¡feliz día!!!!
    Sonrisas de colores e infinitas bendiciones

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars