L'IMPRESSIONANT KIT QUE ROSA VERDOSA HA FET PER A MI ♥

Com ja sabeu, el blog de Rosa Verdosa, va organitzar a principis de novembre un swap on intercanviaríem un kit ple de cosetes com si fos un regal d' amic invisible.

El meu kit va costar d'arribar, no tenia ni idea de qui me'l feia, la gent ja els estava rebent i jo mirava la bústia 3 cops al dia i res de res... fins que un dia... hi veig una postal, remitent? Isis Navarro, és a dir, la Rosa Verdosa, qui havia organitzat el swap, em va fer una il·lusió!! Perquè ens vam coneixer al taller de les poloneses a Barcelona i tot i que no ens va donar temps a xerrar gaire, pels blocs ens seguim molt i les coses que fa, m'en-can-ten!


Como ya sabéis, el blog de Rosa Verdosa, organizó a principios de noviembre un swap donde íbamos a intercambiar un kit lleno de cositas como si fuera un regalo de amigo invisible.
Mi kit tardó en llegar, no tenía ni idea de quien me lo hacía a mi, la gente ya los recibía y yo miraba mi buzón 3 veces al día y nada de nada... hasta que un día... vi una postal, remitente? Isis Navarrro, o sea, Rosa Verdosa, quien organizaba el swap, me hizo una ilusión!! Porque nos conocimos en el taller de las polacas en Barcelona y aunque no nos dio tiempo de hablar mucho, por internet nos seguimos y las cosas que hace, me en-can-tan!





Havia arribat la postal i el kit no... vaig ser bona i vaig esperar a que arribés tot per obrir-ho i per fi ahir vaig tenir a les mans el fabulos kit "Craft moments kit" que més ideal i més fet a mida, és impossible, sembla que em conegués de tota la vida.


Había llegado la postal y el kit no... fui buena y esperé a que llegara todo para abrirlo y ayer por fin tuve en mis manos el fabuloso kit "Craft moments kit", más ideal y más hecho a medida es imposible, parece que me conozca de toda la vida.








Els embolcalls, les etiquetes, els missatgets i com no... totes les coses que havia fet per crear el meu kit, el temps que havia dedicat a fer cada coseta només de pensar-ho alucinava cada cop més i més, si m'haguessin gravat en video hauríeu vist com una nena petita el dia de Reis, no podia tancar la boca!

Los paquetes, las etiquetas, los mensajitos y como no... las cosas que había hecho para crear mi kit. Solo de pensar el tiempo que había dedicado a hacer cada cosa alucinaba cada vez más y más, si me hubieran grabado en vídeo me habríais visto como una niña pequeña el día de Reyes, no podía cerrar la boca!










La caixa (que per cert, em va encantar ja només ella sola) estava ple de regals, embolicats amb un paper blanc però no estaven enganxats amb celo, no... estaven cosits i portaven washi tapes verds i roses... :)

La caja (que por cierto, me encantó solo ella ya) estaba llena de regalos, envueltos con un papel blanco pero no estaban pegados con celo, no... estaban cosidos y llevaban wahi tapes verdes i rosas.... :)








Primera sorpresa, una llibreta, mini-àlbum, art journal,... a punt per estrenar-la!



Un mini - àlbum amb un kit a part per incloure-ho al mini, absolutament impressionant!

Un mini-álbum con un kit a parte para añadirlo al mini, absolutamente impresionante!




Com es nota que havia investigat pel blog perquè em va fer una bosseta per a posar-hi el ganxets!

Como se notaba que había indagado en mi blog porque hasta me hizo una bolsita para poner mis ganchillos!


Ah! i un cor de tela, que m'he deixat de fotografiar!


Seguint amb el tema del ganxet, em va regalar una tassa amb una funda moníssima de color rosa feta de ganxet.

Siguiendo con el tema del ganchillo, me regaló una taza con una funda monísima de color rosa hecha de ganchillo.



I... (perquè encara no s'havia acabat) un marc de fotos o de fotos o del que vulguis, per escriure-hi també, pintat i amb un paper estampat de fons.

Y... (porque todvía no se había acabado) un marco de fotos o de fotos o de lo que quieras, para escribir también, pintado y con un papel estampado de fondo.





I ara enteneu perquè estava tan emocionadíssima ahir, no? És realment impressionant el resultat i la feinada que es deu haver fet la Isis per currar-se un kit tan complet, fantàstic, tan cuidat fins a l'últim detall, és tan, tan, taaan... que al final ja em quedo sense paraules.
INFINITES GRÀCIES ISIS


Y ahora entendéis porqué estaba tan emocionadísima ayer, no? Es realmente impresionante el resultado y el trabajo que ha hecho Isis para currarse un kit tan completo, fantástico y tan cuidado hasta el último detalle, es tan, tan, tan... que al final me quedo sin palabras.
INFINITAS GRACIAS ISIS
















Comentaris

  1. Uuuuaaauuuuuuuuuuuu!! molt molt xulo!!! quina sort!!

    ResponElimina
  2. Quina sort, rebre el kit de l'amfitriona!!! Com dius, es nota que està ben cuidat aquest regal...pensant en l'altre, posant una mica de tu mateix..que és el que conta quan fas un regal! Salut!

    ResponElimina
  3. Laura,

    M'ha encantat el teu post, es nota que l'has disfrutat i que ho has viscut com una nena petita i això m'agrada molt perquè és el que pretenia!!!

    Ha esta un gust fer un kit per tu, perquè tot i que era fet per tu, a mi m'agradava tot i encara ho feia amb més ganes!!

    Molts petons i a disfrutar-ho!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars