COM FER UNA POSTAL AMB BUTXACA

Amb aquesta entrada vull explicar-vos una manera molt, molt (però molt) fàcil de fer nosaltres mateixes una postal que porti una butxaqueta per guardar-hi un bonus, un tiquet, una entrada,... Ja en vau poder veure un altre exemple aquí.

En aquest cas era 2 en 1, havia de servir com a postal d'aniversari i per a posar-hi el regal. Ja veureu que és molt fàcil però a vegades ens falta el clic per trobar la idea.  ;)



Necessitem:
- Paper, si és estampat a doble cara, millor que millor així serà diferent de dins i de fora.
- Tisores
- Llapis
- Cola líquida forta



1. Dobleguem el paper de scrapbooking, o la cartolina és igual..., en 3 parts més o menys iguals, les pestanyes de fora cap a dins.


2. A la pestanya de la dreta marca amb el llapis com vols que sigui la teva butxaca, pots fer-ho amb una plantilla o a mà alçada.


3. Retalla la part externa de la pestanya.


4. Enganxa només la part de baix amb cola líquida. Per què amb cola líquida? S'enfanxa més fort i no hi ha perill que després en posar el tiquet/entrada/diners,... es quedin enganxats.

i .. ja ho tens, després la decoració ja és cosa més personal i quant a la mida dir-vos que dependrà del que hi volgueu posar a dins, oi? ;)








Així em va quedar la meva.







He de confessar-vos que m'estic fent molt fan del paper de vegetal, per la textura, l'efecte que dóna sobreposant-lo a un altre paper,... sóc fan, fan, fan!




Comentaris

  1. Ara que els "nens" de la família es van fent grans cada vegada, és més frequent, el donar diners o una tarjeta regal, una entrada per algún esdeveniment... les carpetines fetes a mà queden genial, el regal així no és tant fred.
    Estic d' acord amb tu, a mi el paper vegetal també m' agrada molt i el faig servir sovint als meus àlbuns, imprés queda genial i jugar amb les transparéncies, fa que les pàgines pesin menys... bé que jo també en soc fan!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars