WASHI TAPE ON THE WALL

Sovint quan presento les washi tapes als tallers o les ensenyo a les amigues em pregunten "però per a què serveixen?" i el més fantàstic de tot és respondre "Pel que vulguis!", el món creatiu de les washi tapes és inacabable, us recordeu d'aquella entrada que us vaig fer amb mil i una opcions?

Doncs avui us en porto una de nova...
Aquest estiu em vaig canviar de pis i per fi tenia rebedor, és fantàstic! però massa paret i massa blanca i un dia des del sofà me la mirava i de cop... cliink! Vaig anar corrents a buscar 3 washi tapes que combinessin bé, un llapis, una goma i les tisores.


El missatge el tenia clar "home sweet home", el vaig trobar ideal... així que vaig començar a escriure les lletres a la paret amb el llapis (una persona que s'ho currés més potser s'hauria imprès les lletres en un full i després calcar-les a la paret per a que quedessin perfectes però a mi em van poder les ànsies de provar-ho), el següent pas era enganxar-hi a sobre les cintes però com que es transparentava el llapis a mesura que anava enganxant anava esborrant el llapis per sota i... ta-txaaan! En un no res vaig tenir l'entrada guarnida i el millor de tot és que quan me'n cansi ho trec i en poso un altre!





Bueno, bonito, barato,no? ;)



Comentaris

  1. super bones ideee,Quan puguis pasat pel meu bloc t'hi he deixat un regal

    ResponElimina
  2. Que idea tan chula! Te ha quedado genial! Gravias por las fotitos y la inspiracion!!

    ResponElimina
  3. T'ha quedat genial!!! M'agrada molt, sencill y bonic!!! He flipat amb la foto dels washis a la paret on hi el mirall, semblava paper pintat!! Visca la imaginació!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars