Mini - àlbum estil Jaszmurka

Per fi he acabat un altre dels projectes que vaig començar al taller d'Art&Scrap Bcn que vaig fer fa un parell de setmanes a partir de la idea i seguint els consells de la fantàstica Jaszmurka.

Em va encantar la senzillesa a l'hora d'enquadernar -enganxant les pàgines amb washi tape - i com en un moment tens l'àlbum muntat. Les pàgines tenen diferents mides amb la qual cosa li dona un aire més desordenat més "imperfecte" que a mi m'encanta, així com els papers, els quals crec que prenen molta força quan els aconsegueixes barrejar i jugar amb ells.

Podreu veure-hi també com improvisava amb la tinta i com prenia més relleu escriure/ratllar/dibuixar amb un punta fina.

















Que passeu un bon cap de setmana!

Comentaris

  1. Woooo! Me chifla! Ese estilo me ha gustado desde siempre! Las fotos en blanco y negro quedan muy bien integradas!! Y las páginas de diferentes tamaños me encantan!

    ResponElimina
  2. Guuuauuu!! qué arte tienes Laura!! la verdad es que todos tus trabajos son preciosos!! me muero de envidia de la buena!! ;)

    ResponElimina
  3. M'encanta!!! que arte!! i que maques les fotos jijiji el vull veure en directe!! Els colors utilitzats perfectes! m'encanta la combinació d'un color claret amb els negres-blacs-grisos!! Amazing!!

    ResponElimina
  4. Precioso!!! me encanta :) te he dejado una sorpresita en mi blog !! besitoos.

    ResponElimina
  5. Que xulo.... Això dels blancs i negres amb tocs de verd i poca cosa mes... M encanta!!!!! El material genial, i el teu muntatge, súper xulo!!!!!

    ResponElimina
  6. Els colors i estampats d'aquest album m'encnaten, són genials!!!!!!! T'ha quedat espectacular, vols dir que no ets la doble de la Jasz ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars