Rafens, una botiga nòrdica plena de coses, cosetes...

Com ja us vaig comentar aquest estiu vaig viatjar fins a terres nòrdiques, concretament a Noruega i vaig passar un parell de dies a Oslo. Aquests països són coneguts pel seu estil en el disseny, els seus treballs es reconeixen bastant fàcilment per això quan vaig creuar-me amb una botiga plena de "moneries" no me'n vaig poder estar d'entrar i mirar, de comprar... poca cosa, això de que tot és ben car, és ben cert.

font



Us ensenyo algunes imatges d'una botiga que es diu Rafens on vaig xalar com una nena petita "ala! mira això... mira allò!"...  tenien coses per a la llar, sobretot per a la cuina, jo patia per si em dirien alguna cosa si feia fotos però cap problema, així que aquí les teniu.







Rafens té botiga online, no hi ha traducció però podeu anar clicant a la llista de l'esquerra i us van sortint totes les coses mones que tenen i si no, sempre podeu fer una ullada al seu blog on us presenten els seus productes de manera més clara.

També em vaig trobar amb una botiga amb material de moltíssimes manualitats diferents, us en parlo la setmana que ve, que passeu un bon cap de setmana!


Comentaris

  1. esta tienda tiene un peligro!!! Jaja!!! me encanta todo!!!menos está muy lejos!

    ResponElimina
  2. Aquest tipus de botigues són precioses i un perill! Bon cap de setmana per a tu també. Petons

    ResponElimina
  3. Lo malo de estas cosas, es que te dejas llevar y luego no sabes cómo hacer para meter la maleta en el avión!!
    Bsts!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars