Idea per una postal d'aniversari fàcil, barata i resultona

Sovint quan miro què busqueu en el blog es repeteixen les paraules "postal d'aniversari fàcil", "postal d'aniversari per imprimir",...

L'altra dia fent l'últim mini que us vaig ensenyar en la darrera entrada, vaig fer la última pàgina utilitzant aquest recurs, estampar la goma petiteta que tenen alguns llapissos al paper i vaig pensar, a la propera els ho explico...

Així que avui us ensenyo una manera molt facileta i resultona per a que feu una postal i quedeu la mar de bé. Per fer-la necessiteu:




Primer dobleguem la cartolina A4, en el meu cas no ho he fet per la meitat, he deixat un centímetre per la part de sota i a la de dalt, amb unes tisores d'aquestes que tallen amb formes li he retallat la vora perquè tingui algun motiu.



Amb un regle d'aquests que tenen la plantilla de tot l'alfabet he escrit "Per molts anys" perquè sempre queda més polit i bonic que escrit a mà directament.


I finalment el toc final!
He anat sucant la goma del llapis a 3 tintes diferents - dels mateixos tons que els bolígrafs - i l'he anat estampant al voltant del títol.


I per acabar, li he posat una tira de cartolina d'algun color que contrastés amb el blanc per a què es veiés el zig-zag de la vora.

I ta-txaan... ja la tens!
Espero que us hagi agradat i algun dia ho proveu!




Si  voleu veure un altre exemple de postal feta només amb bolígrafs, podeu veure-la aquí

Comentaris

Entrades populars