Today is the Day - Dia Nacional de l'scrapbooking

Avui se celebra el Dia Nacional de l'Scrapbooking, nacional de EEUU, està clar!... jeje

Es veu que cada primer dissabte del mes de maig, des del 1994, la companyia Creative Memories va instaurar que se celebraria el dia de l'scrapbooking i la gent ho celebra participant a concursos, reptes, comparteixen treballs, imatges, idees,... un lloc on us donen algunes idees és aquí.

I fruit de la casualitat va i resulta que avui és el dia que fem el taller d'iniciació a La vaca a la lluna i no podíem haver triat millor dia perquè amb la gent reunida i scrapejant fins a petar, és com se celebra millor.  Així que jo ja ho tinc tot a punt, tot recollit i preparat per ensenyar el que bonament pugui aquesta tarda amb tota la il·lusió del món.






Fins després!



****

Hoy se celebra el Día Nacional del Sscrapbooking, nacional de EEUU, está claro!... jeje
Se ve que cada primer sábado del mes de mayo, des de 1994, la compañía Creative Memories instauró que se celebraría el día del scrapbooking y la gente lo celebra participando a concursos, retos, comparten trabajos, imágenes, ideas,... un sitio donde os dan algunas ideas es aquí.
Y fruto de la casualidad va y resulta que hoy es el día que hacemos el taller de iniciación en La vaca a la lluna y no podíamos haber escogido otro día mejor porque con la gente reunida y scrapeando hasta petar es como se celebra mejor. Así que yo ya lo tengo todo listo, todo recogido y preparado para enseñaros lo que buenamente pueda esta tarde con toda la ilusión del mundo.
Hasta luego!

Comentaris

Entrades populars