La vida en colors: GROC

Qui em coneix una mica sap que m'encanten els colors, que quan em pregunten pel meu color preferit mai sé  dir quin és, que m'alegren i que a casa els tinc per tot arreu. 
Per això estreno aquesta secció per deixar-nos amb la boca oberta amb les cases que té la gent i impregna la seva vida d'algun color. 

Avui comencem amb el groc. 

Diuen que és un color que aporta felicitat, és brillant, alegre i simbolitza el luxe. S'associa a la part intel·lectualt de la ment i a l'expressió dels nostres sentiments. També diuen que ajuda a ser organitzat, a assimilar les idees innovadores i que aporta l'habilitat de veure i comprendre diferents punts de vista. 
























Fa temps feien al C33 un programa dedicat als colors que a mi m'encantava, si sou molt fans del groc us recomano que feu click per conèixer mil i una curiositats sobre aquest color. 




Totes les fotos trobades via Pinterest




Comentaris

  1. Qué guay Laura!! seguro que ya sabes que a mí también me gustan mucho los colores!! ;) como tú, he preparado para cada mes un color, coincidiremos ¿? Por cierto, de amarillo quiero pintar una alacena que voy a restaurar :)

    ResponElimina
  2. algo había intuído jejeje
    pues qué bien si haces esto de los colores así veremos más cositas!
    la verdad es que el amarillo creo que está un poco marginado y es un color chulísimo, seguro que la alacena te queda genial, ya la enseñarás! :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars