Una eina fantàstica, Pinterest

Avui us vull presentar una eina online que a mi m'encanta i segur que a vosaltres també.




Pinterest és una pàgina on després de crear-te el teu usuari pots muntar-te diferents pissares, com si fossin suros de notes, d'imatges,... que quan navegues per la xarxa i et trobes amb alguna cosa que t'agrada i te la vols guardar, no cal que te la descarreguis a l'ordinador, cliques sobre el botó de Pint it i directament t'enllaça aquella imatge a algun dels taulells que tu hagis creat.


A part de tenir les teves pròpies pissarres també pots fer servir el buscador per buscar entre les milions de coses i temes diferents que s'ha penjat la gent o fins i tot fer-te seguidora d'alguna pissarra i anar veient què hi afegeix aquella persona. A més a més, quan vas a veure la imatge et surt l'enllaç d'on ho ha tret.

Potser he sigut una mica abstracta, realment és una mica difícil d'explicar però en resum diria que és: una zona que tenim online per organitzar totes les coses que trobem per la xarxa per temes (pissarres). 

Si algú vol una invitació que escrigui un comentari i li enviaré i si teniu qualsevol dubte entreu aquí o mireu aquest video.


 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars