Mini amb 4 cartrons i papers, un mini d'anar per casa...

Feia dies m'havia proposat demostrar-vos que amb 4 coses podem aconseguir fer uns mini àlbums bastant "resultons" ja que per aquí aquestes terres sovint costa troba papers.

La idea era fer una mena de mini àlbum reutilitzant cartrons, bosses de papers de botigues, papers que ja he utilitzat i ara me'n queden trossets (si no en teniu dels típics d'scrap segur que remenant entre les bosses de paper de botigues o papers de regal trobeu coses que us aniran bé!)

Aquest era el plantejament inicial, així que he agafat la caixa dels papers i he fet una recol·lecta de coses que guardava i amb això he començat.


A part del que veieu aquí també he fet servir: el troquel de l'estrella i de la flor, la grapadora, bolígraf blanc i rottring negre, pintura acrílica, washi tapes, uns mini brads i tisores que tallen amb formes.







Proveu d'estripar el paper sense por!


Per aconseguir l'efecte de l'etiqueta, rasqueu la vora del paper amb
la tisora inclinada, farà saltar la pintura i arrugarà el paper






El mini l'he volgut dedicar als meus amics o millor dit, amigues, amb les quals no paro d'aprendre coses i de sentir-me més i més feliç i afortunada de saber que puc comptar amb elles.
A totes, GRÀCIES!



Comentaris

  1. M'agrada, com dius a la teva entrada recull 2012, per la senzillesa i també pel que diu de la vida i dels amics...que són tan importants! És com una "oda als amics".

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars