DIY Enquadernar llibretetes fetes per tu

Enquadernar pot esdevenir tot un món, jo us en proposo una. Era la primera vegada que ho feia així que he tingut alguns errors, quant a fer coses que m'hagués anat millor fer-les després o abans però ara que us ho explico intentaré fer-ho en l'ordre que crec pot anar millor.

En aquest cas tenia diferents folis doblegats per la meitat, uns dins dels altres. Per unir-los, he decidit cosir-los. Primer he punxat tot els fulls amb una xinxeta perquè a l'hora de passar l'agulla fos més fàcil. 



Després ha vingut el moment de cosir, fil a l'agulla i anar fent...


A continuació, he volgut arrodonir les cantonades del paper, per fer-ho, he fet servir un troquel que t'ho fa directament, amb unes tisores també es podria fer però així t'assegures que totes quedin igual. 




Al cartró que havia triat per la tapa hi he fet dos forats amb la màquina de fer forats i després hi he encastat un eyelet amb una crop a dile, una eina que ho fa molt fàcil, d'aquesta manera puc lligar les dues tapes i que quedi tancat. 





Per unir el cartró al paper he fet servir una cola líquida forta i paciència... 



Us deixo dos tutorials més per fer les vostres llibretes, llibretes que es poden convertir en agendes, bloc de notes,...

El primer és de Sas Does, el tutorial és aquí




El segon de la casa Hambly que sempre tenen uns tutorials xulíssims per utilitzar els seus productes.




Pin It

Comentaris

  1. oh! quina bona idea!! un dia me'n posaré fer-ne! però forrat de cuir, d'un altre estil als que faig normalment! bona idea!

    ResponElimina
  2. Thank you for including my tutorial

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars