DIY Fil a l'agulla i paper


A partir d'una idea que van proposar al blog de Bueno Bonito y Barato que havien tret d'aquí m'he animat a incloure-ho en un paquet que he de donar (espero) d'aquí poquet!




M'he decidit a fer una etiqueta amb el nom del protagonista.


Primer he escrit el nom directament en un tros de cartró no massa doble, després al punxar amb la xinxeta sobre la línia (per ajudar-me després a l'hora de cosir) i al començar a passar el fil he vist que en alguns trossos el boli es veia i he hagut de tirar enrera i repetir-ho. 



Aleshores el que he fet és amb el paper on ho havia escrit, l'he posat a sobre d'un altre cartró i m'ha quedat marcat igual però sense el boli, és clar. 



Després ha arribat el moment d'entretenir-se amb el fil i l'agulla. Si ho feu, us recomano que agafeu una agulla ni molt prima ni molt dobla, prima us anirà malament perquè travessar el cartró se us farà etern i molt complicat i dobla perquè us quedaran uns foradots una mica lletjos.





Finalment, ha quedat com volia. He fet servir un fil que va canviant de color perquè no fos tot llis però això va al gust de cadascú.











I res, a fer el paquet! Per acabar de personalitzar-lo més hi he estampat unes lletres directament sobre el paper...




una mica de washi tape per aquí, unes cintetes per allà i ja ho tenim! :)


Comentaris

Entrades populars