COSIR EL PAPERUna de les meves tècniques preferides és la de cosir sobre el paper, ho podeu fer servir per a moltes coses però avui us ensenyaré com utilitzar-ho per crear un estampat molt senzill.Per aquesta ocasió volia fer uns triangles així que la forma era molt senzilla. 

PAS A PAS 
  1.  Amb un regle marca els tres vèrtexs de cada triangle.
  2.  Ajuda't d'un punxó per marcar millor cada punt, abans de passa-hi l'agulla i el fil així després no hauràs de fer tanta pressió.
  3. Posa el fil a l'agulla, si és molt finet pots posar-lo doblat, i ves passant l'agulla marcant els 3 costats, per cada punt hi passaràs dues vegades.


Quan passis l'agulla per primera vegada, deixa una mica de fil fins al nus, així quan acabis de marcar el triangle, amb la resta del fil hi podràs fer un nus per a que no es mogui res.I després ja toca anar acabant d'afegir els detalls a la pàgina, en aquest cas vaig fer servir tot de productes de Gigi et Moi com la col·lecció de papers So beautiful, fustetes, metacrilats i segells.No havia fet servir mai retoladors en una pàgina però ja que tenia les lletres en blanc ho vaig fer per destacar-ne algunes.
I aquí teniu la pàgina al complet.


Us desitjo una feliç setmana!

Comentaris

Entrades populars