JUNTS PODEM ARRIBAR MÉS LLUNY




Segur que us ha passat que no pareu d'escoltar una i una altra vegada la mateixa cançó o n'esteu escoltant una i de cop diuen una frase que us traspassa més endins i us quedeu revolucionats i penseu, jo no ho hauria sabut dir millor!

Doncs amb la intenció d'anar recollint aquestes frases musicals que ens inspiren, que ens toquen, que ens emocionen, vull començar una sèrie de làmines musicals amb aquestes frases que ens agraden.







Ja fa un temps vaig fer unes làmines amb algunes frases de cançons que m'agradaven, les podeu veure aquí i feia temps que tenia ganes de fer-ne de noves.

Avui m'ha donat per Txarango.


Tenia pendent decorar un raconet de l'habitació i he pensat penjar-hi aquesta sèrie. Encara està en construcció però anirà creixent ;)








Podeu descarregar-vos el document amb les dues làmines fent clic aquí.

Les mides de les làmines són 13x18cm, podeu buscar-hi uns marcs senzills a mida o enganxar-les amb un washi que segur que també quedarà molt bé.




I si voleu inspirar-me i descobrir-me més frases boniques us animo a que em deixeu un comentari amb la frase i la cançó original. Així la sèrie de làmines musicals ja no només serà meva, si no una mica de tots :)



Ens veiem el dia 24 amb una entrada nova, continueu gaudint d'aquests dies d'estiu.





Comentaris

  1. Que xules les làmines, em sembla molt original el raconet que t'estas muntant...em costa pensar en una cançó, perquè me'n venen al cap moltes.
    M'encanta "Tu ets la llum, tu ets el camí. Tu ets la fi del meu destí" de Laxn'busto
    Però t'en podria dir mil més... jajaj si em dones peu!
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mabel! Ben bonica aquesta frase de Lax'n'Busto! Me l'apunto! :)

      Elimina
  2. Una idea genial!!! ja hi pensaré en les frases de les cançons, tots en tenim una pila i no en som massa conscients! petons

    ResponElimina
  3. "No tot era físic ni mental, també era sentimental" Antònia Font - Calgary 88 (Està basada en unes Olímpiades, una parella de patinatge artístic. Per si et serveix per acabar d'adornar la làmina ;) )

    "Fa calor,
    què tal si encetam una síndria,
    què tal si me dius que m’estimes
    durant es següents trenta mil dematins."
    Antònia Font- Fa calor

    M'encanta la idea i em sembla que em descarregaré totes les que pengis :P

    ResponElimina
  4. Gràcies per les teves aportacions! Queden apuntades a la llista, Antònia Font té tantes frases bones... jo crec que mereixerà tota una col·lecció ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars