PROJECT LIFE | FEBRER (I)

Així he començat el nou capítol de l'àlbum dedicat a les aventures del febrer.





Com que no sabia quin tipus de fundes m'anirien millor per anar construint l'àlbum, en la primera compra em vaig comprar un pack de fundes variades per provar. La de l'esquerra em sembla interessant a nivell creatiu per a veure com te les maquines (en la foto no es veu bé però la funda està partida de dalt a baix per la meitat) per fer que la pàgina funcioni però a nivell pràctic per a mi ni ho ha estat tant.


I aquí teniu en detall la de la dreta.

Els colors que he utilitzat potser no són els que més lligarien amb un mes d'hivern però és així com m'ha sortit (i com m'agrada) total, aquestes coses les fem per a nosaltres.




I aquí més en detall. Hi podeu veure una de les targetes descarregables que us vaig penjar i que podeu veure aquí.

M'agraden les targetes senzilles amb un títol, amb un sol detall com la rosa de "COLE".




La veritat és que m'ha agradat la combinació d'aquestes dues pàgines, a veure què més em surt en aquest febrer.


/*feliç dilluns!

Comentaris

  1. Hola Laura,
    Fa 2 estius vaig fer un taller d'scrap amb tu i des de llavors que m'he viciat i tmb et segueixo la pista, m'encanta el teu estil fresc i ple de colors!
    Et volia preguntar on has comprat l'àlbum del project life, l'any passat el vaig fer i aquest any no sabia si fer-lo perquè em costava molt portar-lo al dia, al final em sembla que ho faré com tu, per mesos, ja vaig tard! jeejej. El cas és que no sé on comprar un amb anelles, el meu de l'any passat no era així i no era gens pràctic. Gràcies!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo el vaig comprar a Up&Scrap, tenen una secció a la botiga dedicada al project life i en trobaràs de diferents tipus.
      M'alegra haver-te animat a fer el projecte, a final d'any és un record preciós poder fer una ullada als "hits" de l'any ;)

      Elimina
    2. uohh! quina rapidesa, merciii de veritat! és que el teu blog anima molt jeje! La veritat que si que fa goig mirar-lo un cop acabat!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars