PROJECT LIFE | GENER

Ara veureu com continua el meu particular Project Life...

Ja us vaig explicar en la primera entrada (les podeu veure totes si cliqueu a la imatge de l'àlbum que teniu aquí a la dreta) que l'àlbum dels millors moments l'organitzaria per mesos, en comptes de setmanes -tal i com es fa originalment- per intentar treure'm el pes mental de fer un àlbum de tals dimensions. 

Així que les fotografies i els escrits s'ordenen de forma cronològia però no van per setmanes.

Aquí teniu la primera pàgina de gener.




M'agrada la idea de fer els títols dels mesos amb aquarel·les, cada mes d'un color, cartolina blanca i res més.

Crec que una de les claus per a que una pàgina sigui visualment atractiva està en els colors que utilitzes, podeu fixar-vos en els colors de les fotografies, o utilitzar papers de tons similars o d'una mateixa col·lecció, així encertes segur.




Crec que una de les claus per a que no es vegin les pàgines molt carregades és deixar espais en blanc, més simples, crec que funcionen i a més fan ressaltar més les fotografies que sota el meu punt de vista, en un àlbum així, és el més important.




Tant en la pàgina anterior com en aquesta, he jugat a tallar un escrit i en aquest cas una foto i posar-la en dues fundes diferents. Sempre que la foto ho permeti és un recurs fantàstic i original.




I la part inferior d'aquesta darrera pàgina em va fer dubtar de si deixar la funda de la dreta tal qual o afegir-hi quelcom més però crec que m'agrada el resultat final, és com si hagués tallat una part d'un LO.





I de moment això és tot, divendres us ensenyaré com faig les fotos dels treballs, el making of... perquè veieu que tot és molt més senzill (i d'anar per casa) del que sembla ;)


/fins aviat

Comentaris

  1. T'està quedant molt xulo! M'agrada la combinació de colors que fas servir i tens rao amb això de deixar alguns espais en blanc i fer pàgines més simples, realment fa que les fotos no perdin el protagonisme que han de tenir! :)

    ResponElimina
  2. Oooohhhh!!! Realment preciós!!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
  3. Te esta quedando genial! sencillo y bonito
    :D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars