PHOTOCALL PEL 2014

>> Entrada post-cap d'any
Com va anar la sortida/entrada d'any? 

Avui us explico com va ser la meva.








Aquest any ha tocat celebrar el cap d'any a casa meva i a part de fer-me molta il·lusió per la companyia, em feia molta il·lusió preparar alguna cosa especial, alguna d'aquelles idees que tinc guardades el Pinterest esperant ser realitzades.

Amb les amigues vam comentar fer un photocall i el meu cap ja va començar a rumiar idees. Seria un photocall bueno, bonito y barato que lluïria molt i que per fer fotos seria la bomba.

Per a mi el més important era trobar l'espai adequat (que hi hagués una mica de lloc per moure's i perspectiva per a fer la foto) i que hi hagués llum.

Havent triat la zona del pis adequada amb una amiga vam començar a preparar el nostre photocall casolà.

MATERIALS:
- Estovalles de paper blanc
- Goma eva de purpurina daurada
- Washis diversos
- Ordinador i impressora
- Llapis
- Cúter
- Regle metàl·lic
- Blue tack




PROCÉS
1. Escriure la frase que guarniria el nostre photocall al word (lletra mida 270 aprox) amb una tipografia doble que fos fàcil de retallar després. >> Imprimir.

+ Detall + Si la vostra frase té moltes lletres que es repeteixen, no cal que imprimiu tooootes les lletres, amb una de cada de les que fareu servir és suficient.

2. Marcar les lletres amb el llapis sobre la planxa de goma eva. ATENCIÓ! Nosaltres ho vam fer girant la planxa al revés per no fer saltar tota la purpurina i per tant, també vam haver de girar el full amb les lletres impreses (és a dir, pel cantó que no queda imprès) per a que ens quedessin del dret quan les haguéssim retallat.



3. Tallar amb el cúter i treure les lletres de la planxa. Vam fer servir el regle metàl·lic per fer-ho més recte però si teniu un bon pols o les vostres lletres tenen moltes corbes no caldrà.



4. Un cop retallades, va tocar muntar el photocall, les lletres al paper les vam enganxar amb blue tack i per decorar el fons vam fer servir washis de colors nadalencs i purpurina, tallant 3 trossets i fent estrelles.








Per convertir-lo en un photocall dels bons calien embellidors bonics com els de Oh Happy Day



Els vaig imprimir, retallar i enganxar a una canyeta amb washi tape (of course!). També vam preparar vinyetes de còmic amb frases nostres, però això ja ens ho quedem per nosaltres ;)

I ja teníem el nostre photocall llest per rebre el 2014!




La veritat és que va ser molt divertit, m'encatarà repetir-ho en alguna altra ocasió!



Feliç any a tothom!


Comentaris

  1. Firmo per a què els pròxims 31's siguin igual de bonic!!!! :D Olé i Olé!!!
    Ets la reina de les manualitats cuquis que fan somriure sense parar!

    ResponElimina
  2. Jo també m'hi afegeixo!!!!! :) Genial!!

    ResponElimina
  3. Molt Bon Any Laura, que tots els teus desitjos es facin realitat!! Però què divertit aquest photocall! Moltes gràcies per explicar-nos el pas a pas... una abraçada!!

    ResponElimina
  4. jajaja, molt bo!!!! Segur que va ser un èxit!!!

    ResponElimina
  5. Que xulooo! Feu cara de passar-vos-ho pipa! Molt guapes.
    Bon any!

    ResponElimina
  6. Quina bona festa d'entrada al 2014!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars