SMASH ACABADA



L'SMASH, aquella llibreta enquadernada amb papers estampats de diferents estils segons el color del llom de la tapa.

Cadascú la fa servir una miqueta pel que vol, a mi em feia il.lusió en un principi tenir-la pensava que seria la mar de còmode això que els fulls ja estiguessin enquadernats i no haver de pensar en quins papers utilitzava però tot té els seus pros i els seus contres, al final de l'entrada us explico els meus.



Així vaig començar el meu SMASH i així acaba.




Jo vaig decidir que la faria servir per narrar el meu any, que seria més un diari personal barrejat amb fotos que un projecte creatiu. La principal intenció era narrar, explicar, recopilar totes les coses d'aquest any ja fos escrit, en imatges, en programes, en tiquets,...

Una de les coses que vaig tenir clar des del principi és que per "guarnir-la" faria servir la caixa dels retallets i retallets que totes tenim i no estrenar ni un sol paper nou.

Per això en la meva Smash hi ha molt collage...






He fet servir també uns adhesius que em vaig comprar de la mateixa marca però sempre feia servir els mateixos i no massa... no sé si m'ha sortit gaire a compte.






Quan algun paper no m'agradava com en aquest cas, vaig enganxar un paper blanc al fons per tapar-lo i el fons del paper original feia de marc.



I a vegades senzillament enganxava dos papers junts i me les saltava.  


Com veieu hi he recopilat tota mena de coses a l'Smash: el forfait, una palleta moníssima d'un berenar en bona companyia, entrades, retalls de revistes, els programes de les obres de teatre que he anat a veure...





Hi ha pàgines més carregades, d'altres que menys, pàgines que fan de sobre,...




... pàgines que sols estan escrites




Tot i així us comento alguns pros i alguns contres que faran que el següent projecte d'aquestes característiques me'l plantegi en un format diferent.




 En fi, aquesta ha estat el meu any en una Smash i el que m'agrada més ara és agafar-la i tornar-m'ho a llegir tot i recordar les petites coses que han construït el meu últim any.


Espero que us hagi donat alguna idea,


feliç dilluns!  :)





















Comentaris

  1. m'agrada molt com t'ha quedat el teu diari smash! jo al gener començaré un smash de 365 dies també i m'esta servint aquesta entrada per agafar idees.. molt bona la de tapar la decoració de la pagina amb un full en blanc i utilitzarlo de marc! petons!

    Scrapconojosdebuho

    ResponElimina
  2. M'ha encantat el teu Smash i els teus Pros i Contres. Jo el faré aquest any amb papers meus que enquaderno a mida Smash i així aprofito material... però he trobat molt útil la teva explicació; de fet jo el volia fer servir també com a llibre d'anècdotes ;-o)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la teva opinió. Coincideixo plenament amb els teus pros i contres. Jo també vaig fent el meu smash poc a poc. El que passa és que el meu és més "calaix de sastre" i tant hi ha present com passat... En pots veure bocins aquí
    www.ambullsdescrap.blogspot.com
    Em faria molta il·lusió que em visitessis i em deixessis la teva opinió!
    Muack!

    ResponElimina
  4. Un smash preciós, i tot i que per fi en començaré un d'aquí ben poquet (en tinc unes ganes boges!!), tindré en compte els teus pros i contres... així que el costat esquerra serà més complicat... és bo saber-ho!!!
    Ptonets!!

    ResponElimina
  5. Hola!! Fa temps que sóc seguidora del bloc, però em sembla que no t'havia comentat mai. Però aquest post m'ha encantat!!! És xulisim el teu smash, jo tinc ganes de provar i fer un potser la teva idea de fer un any sencer m'ha acabat de convèncer! =) petons!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars