BOTIGUES DE PARÍS QUE NO ET POTS PERDRE

Segona entrada dedicada a pArís, concretament, a les botiguetes que he descobert i que jo si fos vosaltres no em voldria perdre.




Abans de viatjar cap a la capital francesa us vaig preguntar per Facebook si coneixíeu alguna botiga bonica fos de scrapbooking o no i vaig rebre alguns comentaris de la Cristina, la Sònia, l'Arianne i la María que em recomanaven alguns llocs bonics i jo me'ls vaig apuntar al meu quadern per no perdre-me'ls.

I a part d'aquests, vaig tenir el plaer de topar-me amb altres llocs per sorpresa, són aquests:


Botiga que em va recomanar la Cristina i quin regal més gran em va fer! 
Botiga bonica te la miris per on te la miris, plena de detalls, em va recordar a una que tenim a Reus però més gran. 



A Les Fleurs trobareu detalls de papereria, coses per casa, roba, bosses i moneries varies. Els ulls em feien xispes cada vegada que em girava.



Aquí va ser on em vaig comprar aquests segells tan requetebonics! Citoyennesweb, podeu fer-hi una ullada i entrar a la seva shop online.



 Les fleurs la trobareu a: 
Pas 6 Josset 75011 Paris

PETIT PAN

Aquesta botiga la vaig descobrir tot passejant pels carrers de pArís, de cop un aparador ple de colors em cridava que entrés cap a dins.



Primer vaig descobrir la botiga merceria on tenien botons, cintes, teles de patch però amb estils japonesos, peces per fer bijuteria, tenien un racó de llibres fins i tot, tot amb aquest aire tan dolç i colorit.

I vaig continuar avançant i a l'altre costat em trobo el Petit Pan per a nadons i per a la llar, perdició absoluta!
Coixins, mantetes, cadires, llençols, pitets, ... tot amb un gust xulíssim.



Feu un passeig per la seva botiga online, delirareu de tant color i aquí trobareu els diferents punts de venta que tenen, on he descobert que tenen coses seves a Sitges i Barcelona.

 En el recorregut d'aquell matí també vaig buscar:
Mélodies graphiques

10 Rue du Pont Louis-Philippe

75004 Paris, France

Que m'ho havia recomanat la María però ho vaig trobar tancat... feia bona pinta però no vaig veure massa cosa. 

També vaig passar per L'Art du Papier que m'ho va recomanar la Sònia, tenen vàries botigues en tot París, jo vaig passar per la d'Opera, el que de seguida em va cridar l'atenció és la col.lecció de segells que tenien, la majoria d'Artemio. És una papereria més convencional dins de tot, sobres, agendes, Moleskine,... 


Quant a scrapbooking, l'Arianne em va recomanar Le Temple du Scrap, fa un parell d'anys hi vaig anar i he de reconèixer que vaig al.lucinar, a més tot just començava amb l'scrapbooking i va ser una bogeria veure una botiga tan immensa tan plena de coses però em vaig estar informant per internet i vaig llegir que l'havien tancat i ara tenen un magatzem a fora de París i ja no vaig fer l'intent d'anar-hi, igualment, es pot mirar i comprar per internet i he llegit que vindran a la propera de Creativa de Barcelona, alerta peligro!!



Fent una mica de recerca, la Céline Navarro recomanava aquesta botiga a París com una de les botigues que tenien coses de Scrap. Bé, de fet és una botiga dedicada a totes les manualitats que us pogueu imaginar, tres plantes de material per diferents aficions, des de ceràmica, pintura, decopatch, scrap, fang,... i tot el que us pogueu imaginar.



 I allò que passa, que t'emociones i marxo sense haver fet massa fotos, també us diré que tampoc tenien una secció immensa de scrapbooking, tenien de tot, molts segells també però quant a papers no tenien molta varietat tot era pràcticament de Toga i Artemio.

La trobareu a:
13 - 15 Boulevard des filles du clavaire
75003 París


 I per últim però no per això menys important (tot el contrari!), no us podeu perdre la botiga del Centre George Pompidou, un dels museus que us recomano 100%. A més, encara que no entreu al museu podeu accedir a la botiga, allà és on vaig comprar aquests dos llibres.




Tenia ganes de tenir uns llibres d'aquests tipus, L'Art des Masking Tapes, et venen moltes imatges i tutorials, un llibre d'inspiració total que a més a més al final et venen pàgines per a que facis els projectes i el de Scrapbooking està força bé, no me'l vaig comprar tant pel contingut ja que no m'explica gaire coses noves però les imatges són boniques i sempre pots inspirar-te o trobar alguna idea nova, a més a més, per les que us inicieu en l'scrap trobareu explicacions pel que fa al material que es fa servir i moltes idees per fer pàgines també. Tots dos són en frànces però són molt visuals.


Aquí us deixo la meva col.lecció de targetes que vaig anar recopilant amb algun lloc més que aquí no us he comentat.



Si coneixeu algun lloc més d'aquest estil i el voleu compartir deixeu un comentari i jo l'afegiré al post i si mai visiteu algun lloc d'aquests que us recomano espero que en gaudiu tant com jo.


Espero que us hagi agradat i que algun dia us faci servei! :)



Comentaris

  1. Aish, quin munt de llocs hiper bonics!! Tinc un amic que viu a Paris, sembla que li hauré de fer una visita, jejeje!!!

    Jo també sóc de comprar-me llibres que pot ser no m'ensenyen gaire cosa però les fotos m'inspiren mooooolt!!! Em recomanes el de masking tapes??

    El pompidou i la seva botiga és visita més que obligada!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que te'l recomano, realment em va sorprendre! Són 4 noies que et donen algunes idees i les vaig trobar força originals i tot preciosíssim ;)

      Elimina
  2. Uauuu Laura!! Quines botigues més boniques!! Me les apunto... per si mai algun dia torno a Paris!! :)

    ResponElimina
  3. Laura, gràcies per aquestes recomancions. Espero tornar alguna vegada a pAris,si les botigues encara hi són, m'hi passaré segur!

    ResponElimina
  4. Ohhh!! Quina pena que no publiquessis la entrada uns mesos abans... A l'abril vaig ser a Paris! Me les guardo... mai se sap , otser torno algun dia!
    Petonets;)

    ResponElimina
  5. OOOOOHHHH Laura!!! mil gràcies per aquest pot tant rebonic, i ple de bones idees i adreces per visitar! quines ´botiguetes... per favor!!! no m'estranya que et féssin "xispes" els ulls! jijijijiji! una forta abraçada! montse de lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Wauuu m'en alegro molt que les fleurs t'agrades, és molt boniqueta i les coses que tenen te les emportaries totes!!!
    Gràcies per Petit Pan , aquesta setmana quan arribi a París hi passaré

    ResponElimina
  7. Em guardo el post, m'encanta París, la pròxima vegada que hi vagi no emperdré aquestes botigues!

    ResponElimina
  8. Genials totes!!!! Quina passada de botigues!!! Ptns :)))

    ResponElimina
  9. Gràcies LauRa!! la de Petit Pan ja la conec i és terrible!!! la de les fleurs fa molt bona pinta, me l'apunto!! :)

    ResponElimina
  10. Gràcies Laura per compartir-nos aquets llocs meravellosos
    petó

    ResponElimina
  11. Ai, amb les ganes que tinc d'anar a París!
    Botigues i materials preciosos! Cuiden tots els detalls!

    M'ho apunto tot!!

    ♪♫ myacousticjournal.blogspot.com ♪♫

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars