TALLER MINI - ÁLBUM SUPERAT

Finalment dissabte era el GRAN dia, arrencava la ronda de tallers del 2013 de nou al Club Cosetes de Cambrils, estava molt contenta i il·lusionada perquè als pocs dies d'anunciar el taller es va omplir i tot i que al final hi van haver un parell de baixes ràpidament es van tornar a ocupar de nou. (FELIÇ!)

La idea del taller era muntar solament l'estructura de l'àlbum per conèixer diferents opcions quan en construim un, saber com fer pestanyes que es depleguen, butxaques amb el propi paper o afegint-ne, sobres,...

Com sempre cada alumna tenia el seu kit de papers per treballar i mentre anàvem esperant que tothom arribés anàvem comentant el món "scrapero".






Quan hi vam ser totes de seguida vam començar a medir, retallar, doblegar, enganxar,.... 










També vam fer servir i aprendre a fer anar la Crop a Dile, tant per fer els forats i enquadernar com per posar algun eyelet que ens ajudés a tancar el mini. 








No tinc cap foto de cap àlbum acabat però em sembla que va ser molt productiu i les noies van agafar moltes idees. M'ho vaig passar molt bé, es notava que totes en tenien moltes ganes i els agradava. Gràcies a totes!

Recordo que el nou taller que faré al Club Cosetes serà d'aquí 2 setmanes i farem postals amb washi tapes, serà el 2 de març, no t'ho pensis gaire que s'omplen molt ràpid i segur que agafaràs moltes idees.

Feliç dilluns!





Comentaris

  1. Qué envidia!!Seguro que lo pasásteis genial!
    Ya nos pondrás alguna foto del resultado final.
    Bst

    ResponElimina
  2. Felicitats per aquest taller tan xulo!!! L'àlbum fa molt bona pinta!! jo tb vaig fer un taller aquest dissabte passat i tot i els nervis del principi, també en vaig quedar molt satisfeta... És guai veure que agrada el que proposes; és una sensació molt xula oi? petonets guapa!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars