MAKING OF... del COLL - BUFANDA

M'han escrit per preguntar-me com vaig fer el coll... apte per a tots els públics, nivell 1 de principiantíssim.




Us explico com ho vaig fer jo que potser no és com s'ha de fer, ni com es fa en general però això del ganxet ho he començat de manera molt autodidacta i és el que té...


La veritat és que el coll bufanda el vaig fer i desfer unes quantes vegades fins arribar al coll final, coses de principiant...

Vaig comprar-me una llana més gruixuda de la normal, una per treballar amb un ganxet del 12, així el punt és més gruixut (i acabes més ràpid!) A mi em van caldre 4 troques de 50g cadascuna.


Primer vaig començar fent 12 punts de cadeneta, la majoria de projectes de ganxet es comencen fent cadeneta així que és imprescindible saber-la fer, en aquest video expliquen com es fa.

Quan arribava a l'altra punta feia 3 cadenetes més i feia la segona fila de punts alts, un punt alt sobre cada punt de cadeneta i quan tornava a arribar al final de la fila treballada, tornava a fer 3 punts de cadeneta i tornava a fer el mateix. Feia dos files de punt alt i una de punt baix, fins a fer pràcticament 1,20m de llarg i després vaig unir costat amb costat, cosint-ho amb la mateixa llana amb una agulla més grossa de la normal.
Si no vols que quedi la costura també es pot treballar amb les agulles circulars però en aquest terreny encara no m'hi he posat.

Es fa molt ràpid, això sí per practicar cada punt us recomano que ho proveu amb una altra llana i la destrosseu si cal de tant fer i desfer i quan les vostres mans estiguin preparades us llenceu a la piscina ;)


Espero haver-vos ajudat!









Comentaris

  1. Molt maca la bufanda , jo també estic en proces de fer-me una bufanda i un gorro , però crec que encara tardare !!!

    ResponElimina
  2. Pense que no m'anime encara amb el coll de bufanda... però agafe nota d'altres cosetes que tens per ací. M'agrada la nova cara del blog! Un beset

    ResponElimina
  3. Gràcies pel tutorial!!!! Jo sí que provaré a fer-ho, en color groc!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars