DIY | CALENDARI SETMANAL - WEEKLY PLANNER

Últimament he anat una mica malament de memòria, se m'ha passat més d'una cosa i he acabat fent tard o saltant-m'ho directament... Sí, ja ho sé, existeixen agendes però jo necessito alguna cosa que em quedi més a la vista. 



Així que ja em veieu anant a buscar unes pinces, un retolador permanent de punta fina (que segur en tens algun per casa) i recuperant un regle de quan era petita on hi ha la plantilla de totes les lletres.



Així que res, amb 15 minuts les tenia llestes i col·locades. He anat pintant les primeres lletres dels dies de la setmana a la punta de la pinça amb el retolador permanent.



He retallat unes tires de paper  i per no anar-ho canviant cada setmana, les aprofitaré fins a baix, ratllant el que vagi fent.




D'acord no m'han quedat taaant estupendes com les de la botigueta molona però funcionar, funcionen igual,no? i ara ja no tindré excusa per quan em falli la memòria.

Espero que us hagi agradat!






Comentaris

  1. Jjejeje bona idea!!! i felicitats per la publicació a craftwker!! M'he l'apunto!

    ResponElimina
  2. Ei quin calendari més mono!! jo també l'he vist a craftgawker ;) i tens raó... pagar 8 euros per unes pinces... de vegades es passen amb aquestes coses!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Bet! He passat pel teu bloc i està molt bé! Quina bona `pinta tot! ;)

      Elimina
  3. M'encanta l'adaptació que n'has fet!!! the de dir que prefereixo les de la botiga quan a la combinació de colors (no quan a resultat)... o sea, pintar de negre i després rotulador blanc! però està molt bé que les hagis adaptat ja que així m'has donat també a mi la idea! a veure si mhi poso!

    ResponElimina
  4. Genial la teva idea!! en prenc nota!!! gràcies per compartir-la!!

    ResponElimina
  5. Hola Laura,
    ens vam seure de costat al Scrap&Art, m' ha fet il.lussió trobar el teu bloc, m'agrada molt!! l' idea del calendari em semba genial!!! fins aviat!!

    ResponElimina
  6. Una bona alternativa al suro de tota la vida i bona manera de no amuntegar paperots 😉

    ResponElimina
  7. Lovely weekly planner DIY tutorial . Thanks for sharing it. Is there any English version?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars