Crònica del taller 5/05

Per fi va arribar el dia esperat!
Portava uns quants dies preparant tot el material, els detalls i demés, passant una mica de nervis perquè tot sortís bé, que agradés i crec que va ser un èxit, va passar volant!

Quan les noies van arribar els havia preparat a cada un el seu kit de papers amb el material d'embellir pel centre de la taula.








Després d'una petita presentació sobre què és això de l'scrapbook, el material que s'utilitza i com... 



Va arribar el moment de posar mans a la massa, bé, al paper! Tisores, troquels, estripa per aquí, posa per allà, blau o verd? Aquí o allà? Tant posades estaven en el que feien que el temps va passar volant...









 La taula va acabar sent un super caos de coses, m'encanta fer la foto de l'abans i el després. A qui no se li desendreça tot quan fa scrap i es veu immers en una mena de caos paperil? ;)



I per remtar-ho un berenaret bo, bo.




Gràcies a totes les que vau venir per gaudir-ne i fer que en gaudís jo en veure que estàveu tan posades i motivades! Aviat espero fer noves edicions del d'iniciació i altres versions.
Ja sabeu, espero veure les vostres properes creacions i sempre que volgueu podeu contactar amb mi, gràcies!

Comentaris

  1. oh! Felicitats!! a veure si algun dia el calendari em permet anar a una classe d'iniciació! Per cert olé les visites al blog! gairebé 20000!!

    ResponElimina
  2. A mí me encantó el taller, hay que hace más!!!Fue muy chulo, aprendí mucho, y se me pasó el tiempo volando!!!Y ahora me he picado y voy haciendo cositas y comprando material...jeje

    ResponElimina
  3. M'alegro molt que tot t'hagi surtit rodó!!!! per cert... els papers que vàreu fer servir M'ENCANTEN!!!! jejejeje.
    Petons
    Leti

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta que fa el taller, Laura! A veure si puc venir d'una vegada al proper taller que facis! I tens raó, se les veus a totes súper atentes!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars